Vad händer om det var frivilligt?

2013-12-13 ☼ 16:20:49
Sitter och funderar på den hemska natten. Var jag faktiskt med på det? Ville jag ha sex? Ville jag förlora min oskuld till en äldre främling? Sa jag nej tillräckligt högt? Tänk ifall det inte var en våldtäkt? Om han är offret och egentligen är allt mitt fel. 
Det är så otroligt jobbigt att känna. Att ha känslor. Och att jag var så liten att jag faktiskt inte visste vad som skulle hända. Om det skulle ske idag, skulle det ha varit en våldtäkt då?

 

Behöver svar..

Bella

V! Du var bara ett barn, 12 år gammal. Det kvittar om du va med på det eller inte! Det är olagligt att vuxna har sex med en som är under 15 år! Jag äcklas av män som våldför sig på barn! Dom kan brinna i helvetet!!

Svar: Varför ska det vara så svårt att intala sig själv det som du nyss skrev? Självklart tycker jag att det är fel när det drabbar andra. Men jag har så svårt att se mig själv som ett offer. Jag ser mig själv som korkad.
veronica alhall

2013-12-14 @ 22:09:20
URL: http://www.nattstad.se/BeellastankarBella

Du är verkligen INTE korkad V! Som jag skrev : du var bara ett barn! Och litade på killen som gjorde detta hemska mot dig! Jag är själv uppvuxen med sexuella övergrepp.. Åh, jag vill bara krama om dig!! <3

2013-12-15 @ 22:18:17
URL: http://www.nattstad.se/Beellastankarmslunacy

Ingenting är ditt fel. Jag känner exakt som du gällande mitt "bagage". Det är svårt att se det själv. Det är lätt att klandra sig själv och den eviga frågan "var det verkligen en våldtäkt, jag kanske var med på det". Den är svår att komma ifrån. Men det är INTE ditt fel. Hoppas du en dag kan se det.
Jag hoppas att du en dag blir fri från känslor som drar ner en ännu mer. Känslor du inte kan styra över. PTSD är ett levande helvete.
Ta hand om dig.

Svar: Det är ett rent helvete att sitta med tankarna. Även om vänner och familj säger att hur fallet än skulle vara så är det en våldtäkt. Men ändå känns det som han inte är den enda förbrytaren. Jag känner mig lika skyldig.Jag hoppas att du bryter dig fri. Att du känner ett lugn. Kramisar.
veronica alhall
Bella

Hjärtat <3

Svar: <3
veronica alhall

2015-03-18 @ 22:59:09
URL: http://bellabellsii.blogspot.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback