En ole hullu, vain hieman erilainen

2013-11-04 ☼ 16:29:29
Allt är bara kaos. Har bytt sängkläder varenda dag då det är blodfläckar varje morgon. Det är jobbigt att se, att uppleva sig själv så här. Trodde jag hade brutit mig ur den här jäkla depressionen. Men jag kommer tydligen aldrig bli bra. Jag kommer alltid att falla tillbaka i samma banor. Rakblad, alkohol och sex. Och jag mår dåligt. Det gör jag.
Väntar på att psykologen ska ringa men han gör aldrig det. VAD FAN ÄR FELET?! Okej, ja, jag avbokar många möten men det är för jag har det jobbigt just nu. Jag har svårt att gå ner till honom, det är så svårt att spendera tiden där. Ska nog ringa läkaren och be om meds. Det här funkar ju uppenbarligen inte. Kan inte hålla på såhär. 

 
Fuck allting. Ta en pistol och skjut mig i huvudet. Skjut mig tjugo gånger så vi kan vara säkra på att patetiska lilla V inte lever längre. 
Fuck människor och mina s.k. vänner. Har suttit isolerad i det här rummet. Ingen kan ses, ingen har tid för mig. Ingen frågar "Hej hur mår du idag?". FUCK ALLT. OKEJ?
Den personen jag är mest besviken på idag är A. Han hör aldrig av sig, jag får jämt messa honom. Och när jag inte hör av mig så kan det vara tyst i flera veckor. Jag är trött. 


Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback