It is so much safer not to feel.

2013-11-29 ☼ 12:06:21

Finns inga meningar eller ord som kan förklara hur orolig jag är i detta läget. Dumma, dumma V.
 

Ja men tryck gärna ner mig extra mycket. Ska ut och dricka vin med underbara vänner imorgon, bästavännen från Örebro. Men jag vet inte om jag kan dricka eller ska dricka. Är så sugen att bli full. 
Jag ska hoppa in i duschen (okej, inte bokstavligen talat..), och låta det varmaste vattnet rinna på min kropp. Så huden blir sådär röd och man inte kan höra något utifrån. Jag ska skrubba sönder huden. Jag vill bli ren och skrapa bort allt onödigt i mig.
Är inne i en depression just nu. Orkar inte med livet. Allt känns meningslöst och jag kan inte ens känna mig älskad utav knullandet. Jag känner mig bara äcklig. Men samtidigt fortsätter jag bara för att få lite uppmärksamhet. Mötte en kille som jag aldrig har upplevt. En som verkade bara ha hat i sin kropp. Och självklart låter jag honom ta ut all sin ilska på mig. Han är inte ens gullig efteråt. Och på något sätt så gillar jag det. Jag gillar att han är känslokall och inte försöker impa på mig. Han tänder bara en cigg efteråt och är tyst. Han säger inte ett ord, han kollar inte ens på mig. Och det känns så skönt att slippa alla konstiga mysstunder efteråt. 


Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback