Toan luktar spyor och jag har svarta ränder på mina kinder.

2013-11-27 ☼ 13:49:00
Hänger med huvudet ovanför toan igen. Känner mig äcklig och utnyttjad. Fast egentligen är det jag som utnyttjar. Jag utnyttjar deras känslor. Men dem verkar ju inte heller ha något emot dem.
Har börjat käka p-piller igen. Så nu är det säkrare. 

 
Är det någon annan som använder sig utav destruktivt sex? Någon annan som har sex med andra människor för att förolämpa sig själv och glömma alla andra problem under akten? För jag känner mig ensam, känns som bara jag har det här problemet. Min psykolog säger däremot att det är ett vanligt sätt att skada sig själv på. 

agnes

Jag har också ägnat mig åt det. Det gör hemskt ont och jag vet den där äckelhetskänslan man får efteråt. Tårarna som egentligen bara vill rinna under akten men spelet bara fortsätter spelas. Och det händer om och om igen fastän det känns så fel och vidrigt. Det är den typen av destruktivitet som satt djupast spår i mig inuti. Jag hatar mig själv så grovt efteråt. Sex har förstört alla mina försök till ett hälsosamt förhållande för den där känslan av utnyttjande finns alltid där. Antingen gör jag det bara för den andres skull, önskar att det snabbt ska vara överstökat, eller så känner jag mig utnyttjad och olika övergreppsminnen kommer tillbaka. Jag hatar sex. För mig är det verkligen inget fint och jag tror aldrig att det kommer bli det. För mig är det förnedring och självskada.

Svar: Det är hemskt och jobbigt att läsa och veta. Men ändå så känns det lite lättare inom mig när jag vet att jag inte är ensam.. Äckelkänslan och tårarna och all ångest som uppkommer efteråt och under är hemskt.. Jag dras ju också till hårt sex så jag får lida utav smärta både under och efter.
Har du fått någon hjälp? Eller håller du allt inom dig? <3
veronica alhall

2013-11-27 @ 15:14:47Elly

Du är inte ensam <3 jag har aldrig riktigt erkänt det men jag har också ett ganska stört förhållande till sex.

Svar: Det känns jobbigt att ändå höra att andra lider utav samma sak. Har du någonsin fått hjälp? <3
veronica alhall

2013-11-27 @ 15:20:53
URL: http://sedatives.blogg.seagnes

Jag kan(kunde) också gilla hårt sex, men "utsätter" mig nästan aldrig för det längre för jag vet att det slår över på några hundradels sekunder från upphetsning till våldtäkt- och övergreppsminnen. Men ofta super jag mig redlös och låter den andra göra vad fan den vill med mig i princip, vill bara bort från min egen kropp. Men som du säger, all ångest är så jävla vidrig. Går en behandling regelbundet men har inte vågat prata om det här, det är svårt och känns skamligt. Hur tar man upp det liksom? Är rädd att min terapeut inte kommer förstå för det är dessutom en man... Får du någon hjälp?

Svar: Inget bra det här! <3
Min psykolog är också en man. Dock är han väldigt förstående och han vet om alla sätt jag skadar mig på. Dvs, även destruktivt sex. Han får till och med reda på namn och akten..
Testa bara att lägga fram det på ett diskret sätt. Typ "jag har många olika sätt som jag självskadar mig på.. Sex är ett av dem."
Kramisar
veronica alhall

2013-11-27 @ 17:20:25agnes

Tycker att det är så himla modigt av dig att vara ärlig med det, och hoppas verkligen att du slipper destruktiviteten så snabbt som möjligt! Ska försöka ta modet till mig att lägga fram det någon gång, det kan ju leda till bättre hjälp. Kram <3

2013-11-27 @ 20:32:47Sanna

Jag HAR använt sex självdestruktivt.
Du är inte ensam <3

Svar: Hur kom du över det? <3
veronica alhall

2013-11-28 @ 06:30:38
URL: http://insaniacparttwo.blogspot.se/Abra

Hade en period i början av 2012 som slutade vid augusti det året då jag hade mycket mycket sex med alla som visade intresse. Var ute varje helg och ibland på vardagarna och söp. Skolkade och sov bort skoldagar. En väldigt mörk period då allt var kaos.

Du är inte ensam och det är ingenting fel med att ha sex, så länge man inte utsätter sig för våld, sjukdomar och oönskade gravitiationer.

Du är inte ensam. <3

Svar: Vad skönt att perioden är över. Hur gick du vidare? Jag försöker få hjälp just nu. Men sex är alltid i mina tankar.. <3
veronica alhall

2013-12-01 @ 20:07:25
URL: http://lawlessdarkness.blogg.seAbra

Det handlar kanske om att vilja ha kärlek i stället? Att finna lycka i att vara tillägnad någon annan och enbart denna person.
Tror jag fick avsmak(haha) för att jag kände mig alltid så otroligt tom efter och att jag bara längtat efter kärlek. Det gör jag fortfarande, men då och då bryter jag min plan, men så är det. Sex är underbart. Men jag tror mer på kärlek!

Svar: Har aldrig tänkt på det, men ja, det handlar nog om att vilja hitta kärlek. Jag vill ha en kille som jag kan kalla min och som finns för mig i alla stunder.
Hoppas du hittar kärlek!
veronica alhall

2013-12-06 @ 21:01:55
URL: http://lawlessdarkness.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback