24 oktober 2013

2013-10-24 ☼ 23:20:42
Fick ett jobbigt mobilsamtal i veckan. En utav mina rubriker från ett tidigare inlägg berättar vad samtalet gick ut på. Men allt är faktiskt bra. So damn good. 

Kari Straif

tänker på dig <3

Svar: Tänker på dig med <3
selfharmer.blogg.se

2013-10-26 @ 00:42:32
URL: http://straif.blogg.se/Tomas Krüger

Bra att du mår bra.
Då kanske jag borde hålla tyst, men det slog mig att socialen nog begick ett lagbrott om de faktisk ringde din psykolog. Din psykolog har tystnadsplikt, något som socialen som arbetsgivare inte har någon rätt att försöka gå runt. Inte heller har din psykolog någon rätt att diskutera dig med socialen, i alla fall inte när de ringer i rollen av arbetsgivare. Även om du sa att det var okej för dem att fråga din psykolog, så kan han inte säga ett skit till socialen utan att först ringa dig och verifiera att det verkligen är okej. Att de säger att du sagt att det är okej räcker inte. Vem som helst kan påstå vad som helst i telefon.

Svar: Precis vad min far sa till mig också. Men för tillfället är jag inte så stark att jag orkar ta upp diskussion med dem. Jag är inte tillräckligt stark för att kämpa. Vill socialen inte ha mig som arbetare så får det väll bli så. Det var ändå bara ett jobb som handlade om cirka åtta timmar i veckan. De åtta timmarna klarar jag mig utan.Men ja, ett lagbrott gjordes nog där. Samtidigt tror jag att socialen begick ett till lagbrott, dvs, sekretessen. Men det är en annan historia som inte rörde mig så mycket.

En sak som jag faktiskt aldrig har frågat dig, hur mår du?
selfharmer.blogg.se

2013-10-26 @ 22:10:34
URL: http://tomaskruger.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback