Du kan ju faktiskt dö utav mat

2013-10-14 ☼ 10:43:23
Ska iväg och jobba idag. Men det är faktiskt helt okej för jag har mött på en snygg kille som jag kan prata med. Hoppas att han är här idag. Då ska jag försöka komma lite närmare och kanske be om nummer eller Facebook. 

Igår höll pappa på att dö. Vi var i Dalarna hemma hos min syster och åt middag. Pappa satte något i halsen och började hosta. Vi andra frågade om det går bra och trodde att han skulle klara sig med att bara hosta. Helst plötsligt kommer det typ ut någon sörja från munnen och pappa skakar på huvudet och fortsätter hosta. Vi andra får panik och min syster försöker göra heimlich-(eller hur det stavas)metoden. Pappa får ut någon liten köttbit och mår genast bättre. 
Jag sitter bredvid pappa och försöker hålla in tårarna. 

Tomas Krüger

Så skönt att det gick bra med din pappa! Det otäcka i sammanhanget är att den som sätter i halsen ofta går iväg från bordet, för att inte riskera att hosta och kräkas inför de andra. Istället dör de i tamburen eller på toaletten. :(

Då var det desto roligare att det funkar med jobbet, och att du hittat någon som du hoppas träffa på! :)

Svar: Ja det var riktigt hemskt att uppleva. Men allt gick ju ändå bra trots allt. Första gången jag faktiskt längtar till jobbet. Vill att klockan ska vara fem så jag får möta denna underbara varelse ;)
veronica alhall

2013-10-14 @ 12:43:56
URL: http://tomaskruger.se/Amanda CL

gud vad läskigt

2013-10-15 @ 23:02:24
URL: http://amandacarlberg.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback