FRÅGOR: gamla ask.fm

2013-10-27 ☼ 19:14:52
Nu var det dags att säga hejdå till min gamla ask. Den gamla hade mitt förra bloggnamn och jag kände att det var lite förvirrande. Så min nya adress är nu: http://ask.fm/Selfharmerblogg

▲ Vet du varför det kliar när man skär sig?
Antagligen för att det läker, är det enda jag kan tänka på.

▲ Har du testat droger? Vilka och hur var det?
Ja, jag har testat droger en gång i mitt liv. Jag har absolut ingen aning vad det var, jag rökte det med E och hennes kompis C och C's pojkvän.
Det var faktiskt underbart, jag skrattade och hade kul. dock gick det inte så bra att åka moped hem.

 
▲ Hur började ditt självskadebetéénde? När och varför? På vilka sätt skadar du dig själv?
Oj, tror jag har skrivit ett inlägg om det på bloggen. Men allt började efter våldtäkten. Började SKÄRA mig när jag gick i åttan. 
Det är alltid olika sätt jag skadar mig på. Bästa sättet för mig är att skära mig. Men jag har testat att fimpa cigaretter på kroppen, hålla händerna i skållhett vatten, slå mig själv, nypa, sex, dricka och bränna mig.
 
▲ Bor du hemma? Vet dina föräldrar om dina problem? Om ja, hur fick dom veta? Hur gömmer du dina självskador?
Ja, jag bor hemma hos pappa och Fru. Pappa har vetat om tidigare hur jag har mått men nu tror han att jag är helt frisk.
Pappa fick reda på det när jag hamnade på psykakuten.
Just nu skär jag mig på låren så då döljer jag skärsåren med låna byxor. Är det på armarna så har jag långärmat. Enda anledning till att jag gillar vintern är att jag lättare kan dölja såren.

▲ Värsta fyllominnet? Bästa? Gjort något helknasigt när du har varit full?
Värsta fyllominnet är nog den gången jag försökte ta livet av mig. Bästa var när jag strulade med killen som jag sedan blev ihop med i ett år..
Helknasigt, när jag fyllde femton år firade gänget mig extremt. Jag blev stupfull och tryckte en tårta in i mitt ansikte, sprutade ketchup över hela mig, tog på en killes ficka där han hade mobilen och sa "vad hård du är"

 
▲ Konstigaste stället du har haft sex på?
I en hängmatta.

▲ Har du några tips på hur man kan lindra ångesten?
Om du självskadar dig kan det vara ett tips att ha rakbladen i ett annat rum så att du måste röra på dig för att hämta dem. Förhoppningsvis är behovet lindrat tills dess. 
Annars är det bra att gå ut och gå, prata med någon, skriva av sig, hålla i en isbit.


Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback