Mitt mellannamn är ditt namn

2013-10-04 ☼ 23:35:02
Jag saknar dig mamma. Varje gång något bra eller dåligt händer i mitt liv så vill jag ringa dig. Fast jag gör det aldrig, ringer alltså. Jag vet att du har ditt egna liv i din underbara stad och att jag bara är ett misstag i dina ögon. 
Det gör ont i mitt hjärta att veta du finns så nära mig. Bara några km härifrån finns du. Det tar mig 30 min med buss. 

Fan vad patetiskt att vara nitton år och sitta och sakna sin mamma. Jag kommer aldrig bli vuxen. 

Tomas Krüger

Du är inte det minsta patetiskt.
Jag förstår inte din mamma, det gör jag verkligen inte. Men jag förstår att om du vill och tror att ni två kan få bättre kontakt, så måste du ta kontakt, om och om och om igen.

Men om du vet med dig att hon inte vill, hur enträget du än försöker. Ja då tycker jag att du har all rätt i världen att sitta där och sakna en mamma, men inte nödvändigtvis din mamma.

Svar: Saken är den att jag har gett henne så många chanser men har alltid blivit sårad. Det är jobbigt att jämt springa efter henne men ändå gör jag det.
veronica alhall

2013-10-06 @ 00:30:06
URL: http://tomaskruger.se/Tomas Krüger

Om du vill så får du gärna ge ett exempel på hur det går till när hon gör dig besviken.

Svar: Ex: Hon säger att vi ska försöka igen (efter mycket tjatande från min sida) men sedan bestämmer hon sig efter bara någon vecka att säga upp kontakten med alla barn.Ex: Jag ringde och tjatade om att hon skulle komma på min student. Till en början sa hon ja och jag hoppade utav glädje. Men sedan skiter hon i studenten trots allt och står utanför mitt hus med sin bil för att vänta på min bror.
Ex: När jag skulle fylla arton år ringde jag henne för att påminna veckan innan. Jag fick som svar "Du vill bara ha pengar utav mig."
Ex: Hon byter mobilnummer och vägrar ge ut sitt nya till mig.
Ex: Hon har inte grattat mig på mina senaste födelsedagar eller på min student. Fast än jag har ringt och grattat henne.
veronica alhall

2013-10-06 @ 22:32:43
URL: http://tomaskruger.se/Tomas Krüger

Det finns på fullaste allvar människor som till exempel inte vill veta av sitt högra ben. Människor vars högsta önskan är en amputation.

Så finns det de som är riktigt illa däran, som inte vill veta av något av sina barn.
För mig känns det som om att de gånger som din mamma svarar ja, så gör hon det bara för att slippa dig för stunden, utan en tanke på att faktiskt infria sitt löfte.

Skit i henne V. Hon förtjänar inte dig och gör dig bara ledsen. Lägg istället din energi på att bry dig om de som bryr sig.

2013-10-07 @ 22:55:39
URL: http://tomaskruger.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback