TISDAG 1 OKTOBER

2013-10-01 ☼ 12:03:39
När känslorna smyger fram igen och när tankarna blir för höga i huvudet och allt man kan göra är att falla. Hur snabbt jag än springer så kommer han ifatt mig förr eller senare. Vem jag än gömmer mig hos så hittar han mig. 
Det svider i kroppsdelarna som han rörde, hela kroppen känns som en hög med skräp. Hur fan kunde jag vara så dum när jag var tolv år? Vad tänkte jag med när jag träffade honom? Varför gjorde jag inte mer motstånd?

 

Har hört så många glåpord och sett så många dömande blickar. Från den förra klassen, från förra skolan, vissa vänner och även vissa bloggläsare. Jag förtjänar allting egentligen. Jag förtjänar att höra hur korkad jag var, att jag förtjänade att bli våldtagen, att allt är rätt åt mig, att jag borde läggas in.
Ni förnekar det, ni förnekar att ni har dömande åsikter om mig. Men jag vet, jag har känt era blickar och jag har hört era ord. Tror ni inte att jag vet hur ni ser på mig när jag har t-shirts? Tror ni inte att jag kan höra orden ni säger bakom min rygg?
Jag VET att jag förtjänar era blickar och glåpord, jag VET att jag förtjänade att bli våldtagen och slagen av honom, jag VET att jag är korkad och jag VET att jag borde läggas in.

Tomas Krüger

Tro inte illa om alla. Visst finns det idioter som lägger skuld där den inte hör hemma. Så finns det menlösa fegskitar som inte vågar säga emot idioterna, utan låtsas hålla med, även om de gör det lite tyst. Men de flesta vet nog bara inte hur de ska bemöta dig V.

Svar: Ja, jag är nog lite svår att bemöta.. Tyvärr.
selfharmer.blogg.se

2013-10-02 @ 20:34:10
URL: http://tomaskruger.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback