Våldtäktsångest.

2013-10-31 ☼ 16:23:58
683,000 forcible rapes occur every year, which equals 56,946 per month, 1,871 per day, 78 per hour and 1.3 per minute.

 
En äldre man i en grön munkjacka var det enda som behövdes för att totalt förstöra mitt liv. Min utbildning som gick till botten, alla bråk mellan mig och pappa, kompisars medlidande ögon, såren som gjorde att jag inte vågade röra mig, rädslan från hotet, smärtan i underlivet som gjorde att jag hade svårt att gå och alla dagar som jag tillbringade i duschen och skrubbade bort smutsen. Där, i duschen, stod jag i flera timmar och lät vattnet bara rinna. Jag stod tills varmvattnet tog slut och det kalla vattnet istället sköjde av mig.
Alla såren som jag fick, blåmärken, rivsår, ömmande kroppsdelar, blod som rann. Och jag hatade mig själv, jag förtjänade inte att leva. Jag blev äcklad utav att se mig själv. Så jag slog sönder speglar i mitt rum. Jag rev sönder tapeten i mitt rum för jag tyckte att jag såg han och hans leende i väggarna. Jag slog sönder datorn, för i den hade jag honom. Mina kläder tog jag ut och eldade upp. Mitt hår klippte jag kort och min kropp skar jag sönder. 
Skolan struntade jag i. Jag hade inga krafter, inget mod att gå dit. Jag var rädd och deprimerad och det slutade med självmordsförsök i skolan. Jag slog sönder skolsalen, jag hotade lärare, jag skrek på elever och kastade saker. Jag spottade på alla som närmare mig speciellt på männen. För jag var rädd. 
Min lärare sjukskrev mig. När jag kom tillbaka efter sjukskrivningen fick jag speciella förmåner. Jag fick ta raster när jag ville, jag fick gå hem när jag ville. Men det hjälpte inte. För han var med mig överallt. Jag ville bara ha en kram av någon som brydde sig. 

Och alla i min närhet är rädda för mig. Om jag någonsin nämner våldtäkten eller Astic så stelnar kompisarna. De blir obekväma. Och jag vill inte förstöra deras liv med mitt bagage. Så jag håller käften. Fast egentligen skulle jag vilja att någon frågar, att någon ber mig prata om det, att någon frågar om jag mår bra när vi ser filmer som har en våldtäktsscen i. Och ibland vill jag att någon kramar min hand när det kommer upp våldtäktsartiklar på nyheterna.

aina [fotoblogg]

Usch vad hemskt.. <3

2013-10-31 @ 18:29:03
URL: http://ainaphoto.blogg.seElly

Fina vännen <3 jag skulle krama din hand om jag kunde!

Svar: <3
selfharmer.blogg.se

2013-10-31 @ 20:08:18
URL: http://sedatives.blogg.seTr

det gör ont att läsa det här. Du är sjukt stark även om du inte tror det. Helvetet är en plats där det vidriga krypet hör hemma!
Var rädd om dig <3

Svar: Jag känner mig inte stark utan patetisk och svag. Men tack för att du tror mig <3
selfharmer.blogg.se

2013-11-02 @ 09:58:40
URL: http://trainoverwater.wordpress.comAnonym

Jag vet hur det känns. Skrev min mejl där uppe. Jag finns här, kring allt,
Kram

Svar: Jag vill inte att folk ska veta hur det känns. Samtidigt som jag vet att det är naivt att tro att ingen annan har varit med om något sånt här.Slänger nog iväg ett mail i veckan. Kram
selfharmer.blogg.se

2014-03-11 @ 18:33:41
URL: http://www.detvaraldrigmittfel.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback