Det är ett slagfält där Farmor nästan dör.

2014-08-11 ☼ 23:26:47
Går igenom en tuff period nu. I helgen fick jag reda på att Farmor hade ramlat på äldreboendet. Fallet hade väll inte varit så farligt i sig men för en 87årig tant är det ändå rätt så hemskt. Sedan midsommar har farmor haft svullna ben som vätskar grymt mycket. Med vätskedrivande medicin har dem försökt få ner svullnaden och vätskan som kommer ut. I fallet hade hon försökt ta emot sig själv med armen, vilket resulterade till en arm som typ inte fungerar. Vätskan i benen är likadan och hon är mer förvirrad än någonsin.
Mitt i allting har hon slutat äta. Det kan bero på vädret. SSK på jobbet hoppas att det är en infektion som orsakar farmors trötta beteende och inte en lättare stroke. 

 
Idag skulle jag gå och besöka farmor och hon kände inte igen mig. Hon visste inte vem jag var. Och jag mår så dåligt. Lite för hennes skull, eftersom hon antagligen måste tycka det är skitjobbigt att någon kommer och introducerar sig som barnbarn eller så, och lite för min skull eftersom det sårade ganska mycket att hon inte kände igen mig.


Nathalie

Åh vilken tung känsla :( har hon varit förvirrad innan fallet eller kom det efter?
Kram<3

Svar: Det senaste året har hon varit förvirrad och det är anledningen till att hon hamnade på äldreboendet. Men efter fallet blev hon en helt annan männniska.. :/ <3
veronica alhall

2014-08-12 @ 11:48:10
URL: http://envanligovanlignathalie.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback