Hipp hipp hurra, tjugo år.

2014-08-10 ☼ 12:26:13
 
Nu är jag tjugo år. År som har tillbringats med onödiga vardagssituationer. Absolut inget viktigt har egentligen hänt. Här sitter jag, tjugo år gammal, i samma hus som jag bott i hela mitt liv, i samma ärriga kropp som tidigare. 
Firade min dag med A. I två dagar har jag varit full och totalt skämt bort mig. Igår var jag hemma hos A och han hade en liten fest. Göran kom över. Vi blev fulla och fuckade ur. Jag hällde rödvin i någon tjejs ansikte, slog både A och någon annan kille, skrek att någon hade gömt min sprit. Jag och Göran hamnade i badrummet och jag hängde med huvudet över toaletten och allt kom ut. Jag gråter om att jag blir kvävd och sliter av mig tröjan. Göran hämtar en stor t-shirt från A. Vi två sitter inne i badrummet och kramas. Efter en längre tid kommer vi ut och jag hittar min vodka som jag blandar ut med vinet. 
På tåget hem sitter jag och Göran och skrattar. Vi skrattar om vin-incidenten, att jag råkade hälla ut vin över tjejens ansikte och hon var helt röd.

Jag ska nog vara rätt så lycklig ändå. Har mina fina vänner, min pappa och min storebror. Jag har ett jobb. Och farmor är fortfarande kvar.
 

M

Jag som råkade skicka en tom kommentar. Men grattis i efterskott min fina vän! Jag önskar dig stort lycka till med jobbet och studierna! Kram! <3

Svar: Tack fina du. <3
veronica alhall

2014-08-10 @ 16:31:31
URL: http://handleder.blogg.seSanna

Grattis i efterskott!

Svar: tack <3
veronica alhall

2014-08-11 @ 19:32:31
URL: http://insaniacparttwo.blogspot.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback