Min Göran och jag.

2014-08-05 ☼ 13:29:03
"Ni två är som ett destruktivt förhållande. Hennes ord och handlingar håller dig i kontroll och trampar du fel bryter helvetet lös."
"Men samtidigt älskar jag henne och vill inget hellre än att stanna vid hennes sida. Vi delar för många minnen."
"Ni delar minnen som hemska fyllor och röka-på-stunder. Hon var där när du söp ner dig första gången och din pappa fick hämta dig. Hon var där när du rökte på första och alla gångerna efter det."

 
Jag och min bästavän har delade åsikter om min kompis. Jag älskar min kompis (Göran) mer än vad jag kan förklara. Även om hon för det mesta sårar mig och skapar drama så har jag inte ens tanken på att lämna henne. Jag vet att egentligen orkar jag inte lämna henne och egentligen orkar jag inte att stanna med henne. Ibland har jag inte orkar svara henne eftersom dramat har varit så pass stort. Och genast blir det en scen om det och jag trycks ner en liten bit till.
Men den här tjejen jag skriver om är så otrolig stark och fin även om våra personligheter oftast krockar. Anledningen till att jag stannar hos henne är p.g.a. alla de gånger hon faktiskt har stöttat mig. Som när jag drömde mardrömmar och hon stod och bankade på dörren tills jag öppnade. Alla de gånger som hon har plockat upp mig när jag har fallit onykter. Och dem gångerna hon har hållt upp mitt hår. 

Tomas Krüger

Göran är stark, fin och trycker ner dig?
Dessutom så förmår hon dig till att knarka och supa.
Vilken tur att ni har så många minnen ihop, från det att ni knarkat, supit och bråkat.

Från det du berättar blir slutsatsen ganska enkel för en utomstående, (och det förstår jag att du själv insåg när du skrev inlägget.) När sedan din bästa vän kommit till samma slutsats, så tycker jag du ska ta dig en allvarlig funderare.

Är det viktigare att uppleva din vän som otroligt fin och stark, än att tillåta dig själv att förbli det?
Du är för smart för det här V.

Svar: Men Göran har ändå på något sätt fungerat i mitt trasiga liv. På något sätt har hon tröstat mig när allt har varit jobbigt. Jag förstår att som utomstående är det ett självklart val att fimpa henne. Men jag som ändå har känt den här personen i fem år har byggt upp små staplar som är svåra att fälla. Om hon hade betett sig som ett svin hela vägen hade valet varit hur lätt som helst. Då skulle jag inte tveka. Men nu är hälften av tiden bra och den andra hälften sämre.Jag är inte lika smart som förr.
veronica alhall

2014-08-05 @ 17:37:55
URL: http://tomaskruger.se/Daniella 🌙

Jag tänker sådär också, om flera stycken. Men sen får jag tänka efter, växer jag som person med dem? Det är så himla svåra tankar. Kram <3

Svar: det är en otrolig jobbig känsla att hantera. <3
veronica alhall

2014-08-06 @ 04:33:24
URL: http://daniellachanelle.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback