Jag är stark. Jag gråter inte.

2014-02-05 ☼ 18:28:10
Jag kan stå i timmar och kolla mig i spegeln. Och det är just vad jag gör.
Jag möter min egna trasiga blick och en tår faller sakta ner på kinden. Ögonen är svullna av all gråt och det gör ont. Det gör ont där det inte borde göra ont. Där det aldrig någonsin ska behöva göra ont på någon. 
Min hand torkar bort tårar. Jag tycker att jag hör fotsteg i trappan och jag vill absolut inte att pappa ska se mig såhär. Jag är stark. Jag gråter inte. Och jag skadar mig absolut inte på otäcka sätt.
Det är så lätt för mig att smyga iväg på natten. Jag har min egna dörr på nedervåningen och ingen märker när jag är borta flera timmar om nätterna. Pappa har väll börjat undra varför jag sover längre på dagarna men det räcker att vifta med handen och så slutar han fråga.
 
 
F är alltid lika nöjd och jag antar att vi kan kalla varandra för KK. Det känns som att min enda plats här i världen är att göra andra människor nöjda. Men det börjar bli uttjatad att ha sex i baksätet på en saab. Och det börjar göra ondare och ondare för varje gång nu när han vågar vara sig själv. Jag själv? Jag ligger bara där och håller in gråten. Ibland har jag försvunnit från stunden och han måste skaka mig för att väcka mig. Jag antar att vi skadar varandra så som vi håller på. Det här är inte nyttigt för någon utav oss och jag måste lära mig att säga nej och uppskatta min kropp mer än vad jag gör. 
 
Det har snart gått 8 år V. Det är faktiskt dags att börja glömma och gå vidare. 

Uriel

Känner igen mig så mycket i allt du skriver :(

Svar: Och det hoppades jag inte.. <3
veronica alhall

2014-02-05 @ 23:14:50
URL: http://uriel.webblogg.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback