Din äckliga patetiska råtta.

2014-01-07 ☼ 19:17:47
Vi sitter i sängen som alla andra kvällar förr. Som om inget annorlunda har hänt. Som om vi inte har växt upp. Hans ögon stirrar och han suckar tungt.
"Inte igen" mumlar han och smeker mitt lår.
Jag sitter bredvid honom med hans hand på mitt lår. Det ömmar och jag känner mig naken.
"Inte igen" mumlar han igen.
En tår faller ner på min kind och jag känner ilska. han vet inte hur jag mår och vilka åtgärder jag måste ta till för att tvinga ner min ångest. han kan inte känna det jag känner.

 
Det är alla sympatier som gör att jag känner mig svag. Egetnligen är jag ju en stark flicka, det vet jag ju. Inte alla kan gå igenom det jag har gått igenom och fortfarande leva. Jag känner mig otillräcklig när andra ser mina ärr och skärskor och sedan skakar på huvudet. Som om jag vore galen eller någon psykopat. Som att skada sig själv är första steget till att döda en person.
Minns när min bästavän sa att jag var svag för att jag skar mig."Man är inte stark om man klarar sig utan att skära sig en kväll. Man är stark om man aldrig skär sig".
Så sitter hon och drar att hon har mått skit massa gånger men aldrig skurit sig. Och där hade jag öppnat upp mig och sagt "jag är stolt över mig själv. Har inte skadat mig på flera veckor".
Det bröt ner mig och förtroendet försvann. Jag kunde inte lita på någon när det gällde det här. Att skada sig själv är tabu och fy dig om du berättar vad du har gjort och hur du känner dig. Dina psykiska problem ska hållas till sig själv. 
Min bästavän sa att jag borde läggas in. "För andras och mitt egna bästa". 
Och där satt jag, kände mig som en liten flicka som har blivit påkommen med handen i kakburken. Jag hade gjort fel och borde straffas för det.
 
Idag har jag stora problem att berätta hur jag mår och om jag har självskadat mig. Till och med till min egna psykolog. När kompisar frågar "hur mår du?" svarar jag alltid bra eller är tyst. 
Det är bara i bloggen jag vågar att berätta mina innersta känslor och till och med det har jag svårt att göra. Jag sparar alltid inlägget i utkast och funderar om jag verkligen ska publicera det där.
Är det provocerande? Är det fel att skriva om sina känslor? Tycker folk att jag överdriver? Tycker läsare att jag är svag och patetisk?

 
Hans varma hand håller om mitt nygjorda sår på låret. Det ömmar och jag fäller ytterligare en tår. Ni vet inte hur det känns att inte veta vad felet är på sig själv.
Vi somnar sådär, liggandes nära varandra med hans kroppsdel över såret. Precis som att hans hand vore ett plåster.

Tr

Du får ventilera, skrika/skriva av dig, klaga och gråta och dina känslor är lika viktiga som någon annans. Ingen kan ta ifrån dig din rätt att vara stolt över dina framsteg, de är dina, inte någon annans.

Svar: Jag tycker att det är varje människas rätt, att få ventilera sina känslor och tankar. Men min bästavän tyckte något helt annat och det gjorde så att jag har lite svårt att öppna mig.. Tack för uppmuntringen dock!
veronica alhall

2014-01-07 @ 21:36:01
URL: http://trainoverwater.wordpress.comSanna

"Minns när min bästavän sa att jag var svag för att jag skar mig."Man är inte stark om man klarar sig utan att skära sig en kväll. Man är stark om man aldrig skär sig"."

Alltså, nej! Hur kan man säga så fel?
H*n verkar uppenbarligen inte veta
någonting om att självskada.
Det handlar absolut inte om att vara
"stark" eller inte.
Åh,jisses, blir så less på folk som
bara häver ur sig sådana rena dumheter.

Svar: Hon och jag är ju inte vänner idag, som tur är. Tror att hon försökte styra mig mycket när vi var vänner. Vänskapen tog slut när hon gick bakom ryggen på mig och snodde killen jag var på G med.
Hon vet inget om självskada. Hon har aldrig skadat sig själv och har ingen erfarenhet av det what so ever. Men ändå så jagar hennes ord mig varje dag.
veronica alhall

2014-01-08 @ 05:43:43
URL: http://insaniacparttwo.blogspot.seJohanna

Det är absolut inte fel att skriva om sina känslor, det här är ditt krypin där du kan ventilera och skriva av dig. Skriva det du inte vågar säga. Och det är bra! Det är bra att ha en plats där du bara kan skriva ner allt, få ur dit det som du har inom dig. styrkekramar

sv: Ja det brukar ju oftast vara liknande regler! Fast det där med toan hade de inte där, man kunde vara inne där hur länge som helst innan de märkte haha!
styrkekramar ♥

Svar: Det är det jag försöker intala mig själv. Men det är lite svårt. Hon betydde mycket för mig och orden sitter fastklistrade i mitt huvud. Vilket är synd. Egentligen vet jag ju allt som ni säger men jag tar inte åt mig. Dumt nog. Kram till dig med <3
veronica alhall

2014-01-08 @ 11:34:55
URL: http://overklighet.blogspot.comSanna

Sv: Ja, jag håller med. Det känns liksom som om jag aldrig vaknar riktigt någon gång, trots att jag gör saker på dagarna. Sjukt jobbigt.

2014-01-08 @ 14:39:05
URL: http://insaniacparttwo.blogspot.seSanna

Sv: Tack.
Jo jag tycker att det är bättre att prata om det.
Kram

2014-01-08 @ 14:41:54
URL: http://insaniacparttwo.blogspot.seBella

sv : Tack för dina ord i min blogg! <3

2014-01-09 @ 16:24:53
URL: http://www.nattstad.se/BeellastankarEn flicka som är stark

kom ihåg att det går att bli fri!

Svar: Men det känns så otroligt svårt :(
veronica alhall

2014-01-11 @ 15:03:57
URL: http://enflickasomarstark.blo.gg
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback