Dot your eyes

2014-01-11 ☼ 14:20:14
Var hos min syster igår och bara tog en paus från världen. Det är en sådan skön känsla att få komma hem till min syster, öppna hennes dörr och sedan stänga ut världen. Röka genom fönstret eller på taket, dricka energidrickor i stora mängder och spela töntiga spel. Helt ärligt talat vet jag inte hur jag skulle överleva utan min syster. 
Fick skjuts hem utav ena killen som var där. När klockan var halv fyra på morgonen så gick vi ut för att åka hem. Våra trötta ögon såg den vita snön och vi kunde inte låta bli att sparka snö. Under några sekunder kunde jag glömma bort att jag var vuxen.

 
Jag vill inte leva längre och jag vågar inte ta livet utav mig. Jag har tankar om att jag inte uppfyller någon plats här på jorden och att jag aldrig kommer göra något vettigt. Oftast är det ju stressen över att vara perfekt som pushar mig till dem här tankarna. Stressen om att skaffa lägenhet, bil, körkort, jobb, man och barn. Och jag är så rädd att jag aldrig kommer kunna få alla de där sakerna. Jag vet att det säkert låter patetiskt men för mig betyder de här sakerna mycket. Jag har alltid hört från när jag var liten att jag var duktig på alla möjliga saker. I lågstadiet fick jag alltid beröm för min fina handstil och för att jag inte hade problem med att stava. I högstadet fick jag beröm för att jag kämpade och mina fördjupningsuppgifter. I gymnasiet fick jag beröm för att jag vågade säga emot mobbning, kämpade mot mina psykiska problem och fick bästa betyg. Efter gymnasiet fick jag beröm för att jag jobbade och tog tag i mitt liv jämfört med mina syskon.
Jag är så orolig för att inte få beröm. Beröm är min bensin. Jag har alltid varit pappas duktiga flicka och jag är rädd för att växa upp och vara oduglig. 

En flicka som är stark

Kram & kämpa fina du!

Svar: Tack fina fina du.
veronica alhall

2014-01-11 @ 15:03:10
URL: http://enflickasomarstark.blo.ggAnonym

Du är värdefull. Och så jäkla bra och stark som tar dig igenom varje dag, bra som dålig. Vi känner inte varandra men snälla var rädd om dig.

Svar: Du vet inte hur glad jag blir utav att läsa det här. Jag tror inte på det men jag är glad att någon bryr sig och säger det. Tack
veronica alhall

2014-01-11 @ 20:12:35Sara

Kämpa på! <3

Jag känner väldigt mycket igen mig i det sista stycket, jag har också sån otroligt press och stress över att vara perfekt. Jag är det jag gör, och om jag inte längre presterar "tillräckligt bra" så är jag inte längre värd något. Jag borde bli klar i skolan till våren, men jag kommer ingen vart med mitt slutarbete. Och ju mer jag stressar, desto sämre mår jag och desto mindre får jag gjort. Så är den onda cirkeln igång.. Kram!

Svar: tack!Att känna press och stress för att vara perfekt är så vanligt idag. Självklart är du den du är och du kan bar göra ditt bästa. Men visst, är ens bästa inte tillräckligt bra så känner man sig självklart oduglig och värdelös.
Slutarbeten är alltid krångliga, vad har du valt för arbete? Kram <3
veronica alhall

2014-01-20 @ 11:41:30
URL: http://sarabacksbacka.blogg.seSara

Svar: Tack för dina ord. Du har så rätt! Det värsta är att det dessutom är jag som har högt press på mig själv, det är jag som förstör så mycket för mig själv.. Jag har alldeles nyss börjat med slutarbetet, så har inte riktigt rubrik eller något klart ännu. Men tänkte göra någon slags enkätundersökning om användningen av krukväxter i olika åldersgrupper :) Kram <3

2014-01-20 @ 17:11:12
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback