En troende kristen grundar sin syn på livet och människan på Bibeln

2014-01-23 ☼ 14:55:02
Ibland undrar jag om jag är full på vardagarna.. Skulle slänga på en tvättmaskin tidigare idag (och slänga på menar jag inte att slänga kläder på maskinen utan lägga in kläderna i den..) och när jag plockade ur kläder från korgen så hittar jag mina mobilskal. Hur fan tänkte jag där? "Mitt skal är lite smutsigt, låt oss köra den med tvätten. Men finns det någon speciell inställning för plast?" 
Anyways, undrar lite hur författaren till min utbildningsbok tänker också. Har en uppgift där jag ska ta reda på hur en kultur/livsåskådning tänker angående sjukvård och döden osv. Då tänkte jag köra en religös livsåskådning, judendomen. Så jag kollade i boken ifall det fanns något om de religösa livsåskådningarnas syn på vården. Hittade det här: "En troende kristen grundar sin syn på livet och människan på Bibeln, en troende jude på Gamla testamentet, en troende muslim på Koranen". Come on. Vem fan vet inte det där? Och varför skriva något så jävla självklart istället för något mer vettigt, som T.EX. deras syn på vården? 
Känns sådär värt att köpa en skolbok för 400kr när jag har hittat alla mina svar på nätet eller egna erfarenheter. Har inte haft användning av boken och har ändå gjort 4/7 uppgifter. 


Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback