"Hej mamma. Gott nytt år. Hoppas året blir bra för dig. Saknar dig."

2014-01-09 ☼ 21:13:40
"Hej mamma. Gott nytt år. Hoppas året blir bra för dig. Saknar dig."
Jag klickar på skicka på min iphone. Hör ljudet som bekräftar att meddelandet är skickat. Så, nu är det gjort. Nu är det för sent för att ångra sig, för sent för att radera alla bokstäver. 
Det är tisdagen den 31:e december 21:55 som ett meddelande skickas iväg. Ett hopplöst meddelande från en dotter till en mor.
Det skickades aldrig ett meddelande tillbaka från mor till dotter. Dottern står fortfarande med mobilen i handen. Greppet blir lite hårdare och tårar faller ner från kinderna. För hon vet att med sin mamma är hon starkare och lyckligare. När mobilen vibrerar hoppar hon till och hoppas jämt att det är modern. 

 
Det är torsdag den 9:e januari 20:42 och jag väntar fortfarande. Bara ett tack eller ett okej. Det är väll inte för mycket begärt? Jag vill bara ha bekräftelse från henne, veta att hon ser och tänker på mig också. Jag vill tro att meddelandet fungerar som ett lim och att hon aldrig mer lämnar min sida. Hon måste komma tillbaka,jag är beredd att glömma allting och bara älska henne istället. 

 
Det här är bara ett rop på att bli älskad. Utav min egna mamma. Det här är ett patetiskt skrik efter hjälp. Nu åker jag iväg och försöker bli älskad på andra äckliga sätt. Jag har absolut ingenting kvar här. Vill bara ha kärlek och känna att jag behövs. 
Sover hos F. Älskad på fel sätt.


Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback