I miss this.

2014-01-27 ☼ 13:01:30
 
Hittade en gammal bild på mig och A och jag bröt ut i tårar. Vad fan har jag gjort? Jag saknar min bästavän och när inga starka känslor var inblandade. 
Det värsta är ändå att veta att han har varit kär i mig. Precis innan jag blev tillsammans med ex. 
 

Elly

sv; Ja, det kan man. Deras läkare måste ge sitt godkännande först men det borde inte vara några problem :) I regel så skickar de en blankett man ska skriva på och skicka tillbaks, och sen skickar de hem journalen till dig. Men min var så tjock så den gick inte att skicka, jag fick gå dit och hämta! <3

2014-01-27 @ 15:36:56
URL: http://sedatives.blogg.seForma

Har oxå samma problem, fyfan... Jag har en ny kille men saknar mitt ex så jävla mycket (mitt första riktiga förhållande) och vi gjorde slut 2011 men tankarna är så jävla riktade mot honom.. Specielt när jag sett honom ute på natt klubben jag är på och han knappt prata med mig, fast kolla gjorde han ioförsig.. Vette fan vad jag ska göra!

Pratar du och ditt ex aldrig? Kram.

Svar: Ens första förhållande och kärlek ligger ju alltid på en speciell plats i hjärtat. Du kommer alltid att komma ihåg din första kärlek och det är ju faktiskt okej. Jag och mitt ex gjorde slut för några år sedan och vi har inte pratat sedan dess. Jag valde att säga upp kontakten med honom efter allt han gjorde mot mig :)
Tycker det ändå är dålig stil utav ditt ex att inte prata med dig. Hur saker än slutade mellan er två så har ni ändå ett förflutet. <3
veronica alhall

2014-01-30 @ 23:09:39
URL: http://forma.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback