Intryckt i ett hörn försöker jag desperat ta till alla sätt för att bryta mig fri

2014-01-06 ☼ 01:25:04
Är så trött på människor. Speciellt killar. Eller speciellt vissa killar. Har en person som vägrar lämna mig ifred och jag vet inte hur jag ska få honom att backa. På något sätt känner jag mig hotad, trots att han aldrig har höjt rösten eller hotat mig. Visserligen har han kallat mig för otäcka saker. Jag vet inte. På något sätt så påminner det här mig om när jag var tolv år. Men jag kan inte heller göra något. 

 
Kan inte bara folk lämna mig ifred?

Elly

V! Låt inte minnen och flashbacks göra dig illa på det här sättet! Om du mår dåligt av att ha kontakt med en viss person så behöver du avbryta kontakten. Ta hand om dig! <3

Svar: Det är svårt att inte låta minnen och flashbacks styra mitt liv.
Jag har försökt avbryta kontakten men det är oftast då han säger massa otäcka ord och jag blir rädd. Därför har jag en viss kontakt med honom och låter han få skriva av sig och sedan tröttnar.
Låter säkert sjukt konstigt. Men jag orkar inte bråk just i tillfället.
Kram <3
veronica alhall

2014-01-06 @ 01:38:22
URL: http://sedatives.blogg.seBella

Vill du ha mail kontakt? Min mail är jagsomalltidklantartillmej@hotmail.com

Jag har min mail i min iPhone, så jag ser direkt om jag har fått mail.. Tänkte vi skulle kunna peppa varandra till att må bättre! <3

Svar: Självklart vill jag ha mailkontakt :) Har också min mail i min iphone så jag ser lika fort som ett sms, om nätverket inte är av. Min mail är selfharmer@live.se , men jag slänger iväg ett mail till dig nu!
veronica alhall

2014-01-07 @ 15:55:13
URL: http://www.nattstad.se/Beellastankar
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback