Min hjärnas stora mästerverk, V's psykiska sjukdom.

2014-01-19 ☼ 19:20:00
Är jag verkligen sjuk? Eller är det bara min hjärna som sätter ihop ett stort mästerverk? Typ som att den skriver en bok om V's psykiska sjukdom och hoppas att det ska bli världens bästa bok. Vad fan vet jag.
Skulle jag kunna sparka mig i röven skulle jag göra det just nu. Vad fan, ryck upp dig V. Ta tag i ditt liv, ligg inte i din säng tills kvällen och sluta att tycka synd om dig själv och skära sönder dina armar. 
Kan någon ge mig lite mod till att ringa vuxenpsykiatrin? För jag vågar verkligen inte. Jag är rädd att de inte kommer tillåta mig behandling med tanke på att jag aldrig kom sist. Jag känner att jag har förbrukat mig chans. Min psykolog lär ju inte vilja ha mig som patient igen. 

 
Jag vet inte riktigt om jag vill bli frisk. Eller alla vill väll bli friska men jag är rädd för jag vet inte hur man är när man är lycklig och fri från depression. 
Så länge som jag kan minnas så har jag haft depression. Eller ja, åtminstone från jag var 12 år. Jag kommer inte ihåg hur det var innan. Var jag en rolig person? En stark person? Jag har ingen aning. Vem är jag om jag inte har mardrömmar? Om jag inte skär mig? Om jag aldrig sömnvägrar?

Aili

Jag tycker du borde ringa, det är nog bra att få hjälp. Är själv i sluten vård och hatar det men det hjälper verkligen mig <3

Svar: måste bara ta modet till mig :( <3
veronica alhall

2014-01-19 @ 21:00:15
URL: http://fotbollsaili.blogg.seSanna

Jag tycker också att du borde ringa!
Skickar lite mod till dig! Kämpa på!

Svar: Tack så mycket, måste försöka att ringa ;( kram
veronica alhall

2014-01-20 @ 08:16:27
URL: http://insaniacparttwo.blogspot.se/Amanda CL

jag tror inte de tänker att de inte skulle ta emot dig, alla kan ju vara rädda för behandling liksom, vilket de BORDE förstå

Svar: Feghet ligger i mig bara.. Måste ta tag i livet
veronica alhall

2014-01-21 @ 18:36:08
URL: http://amandacarlberg.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback