Ramla i trappan, raketer, göteborg.

2014-01-01 ☼ 15:49:13
Då var 2013 över fortare än någonsin. Det känns som att jag inte hann göra något under året.Igår var underbart. Jag blev full, ramlade ner från trappan hemma hos syster, kramades med en främling från göteborg (otroligt snygg kille btw), träffade kompisar från gamla gänget och det kändes så otroligt skönt. Ena killen från gamla gänget har hatat mig sedan det tog slut mellan mig och D. Men igår förlät han mig och vi kramades. Han sa att A har berättat att jag har ändrats otroligt mycket och att jag är en bättre person nu än då. 
Lite mindre synd att fira in det nya året med att knappt kunna gå. Vrickade foten igår när jag ramlade. 
Klockan tolv stod vi alla utomhus och rökte medans vi såg alla fina raketer. Vi firade upp massa lanterns och jag var stolt över mig själv för att jag vågade stanna kvar utomhus. 

Karin

Låter som en bra nyårsafton. Hoppas att foten är bättre idag! Hur fotograferade du fyrverkerierna? Jag misslyckades:/

Svar: Foten är inte bättre :/ Bilden är tagen från weheartit. Jag skulle aldrig kunna lyckas ta foton på fyrverkerier. Äger endast en iphone och den kameran är ju inte så värst bra :) Kram
veronica alhall

2014-01-01 @ 20:55:11Bella

sv : Jag somnar vid 22 - 00 på kvällarna, får mkt medicin kl 20 ... Men vaknar ändå mellan 04 - 07 VARJE morgon! Blir så sur!!!

Svar: Det förstår jag är jobbigt. Jag vill gärna byta med dig. Jag vill komma upp tidigt på morgonen.. Men nu har jag börjat gå upp tidigare faktiskt. Med massor utav väckarklockor och pappa som väcker mig :)
Hoppas du får vakna senare :/
veronica alhall

2014-01-02 @ 18:54:18
URL: http://www.nattstad.se/Beellastankar
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback