X:et

2014-01-20 ☼ 12:15:00
Är det okej att sakna och älska en person som egentligen bröt ner en? Är det okej att det fortfarande sticks i bröstet när jag tänker på honom?
För vårt förhållande var ju mysigt och bra i början. Jag saknar dem tiderna, när vi kunde flyga högre än alla andra. Även fast vi var helt isolerade från omvärlden så älskade jag honom villkorslöst. Även fast det där hände sista dagen så älskar jag honom. Mina vänner säger till mig att låta bli att tänka och det finns ingen person dem hatar mer än honom. Men jag kan inte sluta tänka. På dem gångerna vi blev fulla i rummet och testa alla ställningar som fanns. Den gången vi båda somnade under sexet för vi var stupfulla. Jag saknar honom. Fan. 
 

Elly

sv; Jag vet inte vad det är med mig.. Jobbig svacka. Och ja, saknad kan kännas länge, och det är okej. <3

Svar: <3
veronica alhall

2014-01-20 @ 17:45:49
URL: http://sedatives.blogg.seForma

Alltså åh nu kommenterar jag igen, men känner igen mig SÅ! Min familj hatar mitt x men jag kan inte låta bli, man kan ju fan inte styra sina tankar i alla lägen!!

Har du någon kik/liknande? Skulle va skönt att Prata med nån i samma sits!

Svar: Det är helt okej att kommentera :) Har familjen någon anledning att hata honom eller har hatat bara växt fram? du har helt rätt, man kan inte styra tankarna och din familj borde förstå det och acceptera det. Vi kan ha mailkontakt ifall du använder mail? :) Kram
veronica alhall

2014-01-30 @ 23:12:33
URL: http://forma.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback