You're still beautiful to me, cause you're my Mom

2014-01-28 ☼ 17:33:54
Det kanske var det bästa hon kunde göra. Att lämna mig här ensam i den stora läskiga världen. kanske det bästa var att lämna utan att säga hejdå. För ett hejdå hade kanske sårat mig mer.
Det bästa kanske är att lämna sin dotter ifall man lider utav psykiska sjukdomar. Pappa fanns ju, det kanske var så hon tänkte. att han kunde ta hand om mig. Och han fick ju hjälp av min storebror och min storasyster som matade mig när pappa var upptagen med jobben. Jag borde nog sluta klandra henne. Hon gjorde nog det bästa valet. Att ha en psykiskt sjuk mamma är nog inte bra för någon.Men jag kan inte sluta vara avundsjuk. Avundsjuk på både vänner och syskonen. Dem som växte upp med sin mamma och som har minnen. Lyckliga barndomsminnen. Och att alla dem hade en mamma som dem kunde rådfråga om t.ex. sin mens. Eller att vara avundsjuk på syskonen när dem berättar om minnen de har med mamma och pappa. Jag har inga alls. Inga minnen om hur dem var tillsammans. Det enda jag har är ett bröllopsfoto som jag brukar fantisera mig in i. Låtsas att jag var den som tog fotot och hur vi alla skrattar efter. För det ser ut som att det blåser när bilden är tagen. Även om det bara är i min låtsasvärld så blir jag lycklig och varm i några sekunder.
 
Jag antar att det kommer i omgångar. Mina tankar om mamma kommer i omgångar. Just nu tänker jag extra mycket på mamma. Jag är nervös och stressad. På lördag ska jag nämligen till min storebror och ha fest. Han bor hemma hos mamma. Jag ska vara i mammas hus, äta på hennes tallrikar, fimpa mina cigaretter i hennes askkopp och värst utav allt (eller kanske bäst utav allt?), jag ska åka i mammas bil med mamma som förare. Vad ska jag säga? Ska jag säga något eller ska jag bara sitta tyst i bilen? Ska jag ens komma på lördag?

Elly

Det här gjorde så jävla ont att läsa..

Svar: Det gjorde ont att skriva allt också. Men samtidigt kände jag en lättnad.
veronica alhall

2014-01-28 @ 20:08:55
URL: http://sedatives.blogg.seUriel

Hoppas det går bra. Kram.

Svar: Tack, kram :)
veronica alhall

2014-01-28 @ 20:22:49
URL: http://uriel.webblogg.se/Bella

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Men jag lider med dig! Bara skicka ett mail om du vil1 <3

Svar: Tack!
veronica alhall

2014-01-29 @ 21:18:46
URL: http://www.nattstad.se/BeellastankarSara

Du skriver så fint, och jag blir så berörd. Ta hand om dig <3

Svar: Tack & ta hand om dig med <3
veronica alhall

2014-02-01 @ 20:35:16
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback