You're a liar, you're a cheater, you're fool.

2014-06-11 ☼ 17:48:00
Vad fint att alla läsare har troget stannat kvar på min blogg trots att jag inte har skrivit på ett tag. Det färgar mitt svarta hjärta till rött. 
Alkohol har hjälpt mig mycket de senaste dagarna. Så har även pratstunderna och skratten med arbetskollegorna hjälpt. Cigaretter och internetsurfande med E har kastat lite ljusa fläckar i detta mörka rum. Även flera timmar av spelande har fått mig att glömma tråkiga stunder i livet.

Har inte berättat det här för någon, vilket betyder att ni är dem enda som kommer få veta. Jag var i Örebro för några veckor sedan. Blev full och babblade om hur besviken morfar skulle bli på mig (eftersom jag spydde av alkoholen). Hur som helst, mot slutet av festen hamnade jag i soffan eftersom jag var så jäkla full och dräglig. Saken är den.. Den var en kille på festen och jag antar att han hade ögonen på mig hela kvällen. Det hände grejer i den där soffan och jag vet inte hur långt vi gick. Dagen efter frågade mina två bästavänner vad som egentligen hade hänt. Jag snäste bort frågan och sa att vi sov. Men ju mer jag tänker desto säkrare blir jag.
 

Elly

Jag saknar dig, hur konstigt det än må låta. Jag saknar dig verkligen, V. Och hoppas så innerligt att livet snart blir bra för dig.

Svar: Jag saknar dig med elly, och hoppas att ditt liv får ljusare dagar <3
veronica alhall

2014-06-12 @ 10:50:25
URL: http://sedatives.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback