It's lust, it's torturous

2014-03-21 ☼ 17:37:00
Färgar håret i hopp om en förändring. Flörtar med en upptagen man, dricker rödtjut på en vanlig vardag. Är det den vilda tonåringen i mig som inte vill bli vuxen eller är det bara ångesten som styr mitt liv?
Får höra av andra människor att jag har förändrats. Till det bättre? Jag vet ärligt talat inte för jag känner inte det som ni känner och jag ser inte det som ni ser.
Allt jag kan se är en ångestfylld tjej med nyfärgat hår och en främlings arm runt sig. Fast det är ändå okej, kan jag tycka. Att falla. Tas emot av en vänlig person som försiktigt tvättar rent såren. Att dra igenom ens toviga hår.

 
Jag vet inte. Jag är bara så ensam i den här världen. Känns som att ingen förstår. Trots att folk gör det.
Det känns som att folk bryr sig endast för att göra sitt inre glad. Att de känner - nu har de hjälpt en tjej och rett ut hennes problem och nu kan de sova lugnt om nätterna.
Jag går inte att rädda. Jag är hopplös. Jag är förstörd. Det är hål i mig som aldrig kommer fyllas. Och ärr som aldrig kommer bleknas. 
Så används rakbladen. Trots att jag hade lovat att sluta. Jag är en lögnare, håller inte det jag lovar. Eller så var det bara tomma löften från början.
En kula rakt igenom huvudet. Skjut mig. Snälla. Det gör ont.

Tomas Krüger

"Det känns som att folk bryr sig endast för att göra sitt inre glad. Att de känner - nu har de hjälpt en tjej och rett ut hennes problem och nu kan de sova lugnt om nätterna."

Sådana människor finns. Ta bara de religiösa poängsamlare som vill "hela" och "frälsa" andra. Eller dessa "välgörenhetsfester" som anordnas av förmögna för förmögna. En välgörenhetsfest för mig är snarare som när Emil i Lönneberga fixade till det stora tabberaset i Katthults fattigstuga.

Men de allra flesta som bryr sig bryr sig V. Försök att våga lita på det. För din skull. För deras skull.

Själv så mår jag bra, oftast väldigt bra. Ändå så läser jag ständigt din blogg, trots att jag vet att jag kommer må sämre om du mår dåligt. Sen så skriver jag något, men mår fortsatt sämre tills dess att jag märker att du mår bättre igen.

Skulle jag främst vakta med eget välbefinnande, så borde jag se på din blogg på samma sätt som du borde se på din burk med rakblad. En Pandoras ask som aldrig bör öppnas.

Så du förmår inte alltid att göra så om du sagt?
Det är tråkigt, men förlåtligt. I alla fall så länge som du verkligen försökt.
Att lova är att hoppas V. Jag har lovat att alltid finnas där för mig pojke. Jag hoppas att det tar lång tid innan jag dör och därmed bryter det löftet.

Svar: Jag vet aldrig vad jag ska svara på dina kommentarer. Det känns som jag blir dumförklarad trots att jag vet, det är inte din mening. Kanske bara det handlar om att jag tar in ditt budskap och förstår att det inte kan fortsätta såhär.Mitt humör svänger fram och tillbaka hela tiden och på något sätt är jag ändå tacksam för det. Förr kunde jag inte ens känna glädje, eller för den delen, lycka. Nu känner jag ändå glädje samtidigt som jag väldigt ofta känner mig nedstämd. Så försök att inte må dåligt för min skull.

Jag är så trött på att bryta varje löfte som jag sätter upp. Jag kanske bara behöver isolera mig några veckor, samla ihop krafterna och sedan försöka på nytt, helhjärtat.
veronica alhall

2014-03-22 @ 08:45:21
URL: http://tomaskruger.se/Tomas Krüger

Nej jag vill verkligen inte dumförklara dig V, det ser jag ingen som helst anledning till.

Jag tror inte heller att jag kan ändra på dig.
När man vet hur svårt det är att ändra på sig själv, hur sannolikt är det då att man ska kunna ändra på någon annan?

Jag ser på din blogg mer som ditt bollplank. Det vore väl mindre givande om alla bollar studsade tillbaka på samma sätt? Om det var så att hur hårt du än kastade, så kom det en mjuk liten lobb tillbaka?

Svar: Precis som du säger, folk kan inte ändra på mig. Även om jag önskade att det vore så lätt, att låta någon annan rädda mig. Men den vägen får jag själv vandra.Jag vill kämpa. Men under alla dessa år tappade jag styrkan och självförtroendet. Jag tappade nog nästan allting.
veronica alhall

2014-03-22 @ 13:19:56
URL: http://tomaskruger.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback