Let your past fade away and slowly build a new history.

2014-03-13 ☼ 22:59:50
"Hur mår du V?"
"Jag mår bra."
"Men alltså, hur mår du på riktigt?"
Och jag fortsätter att förneka. Förnekar att jag egentligen inte mår så bra. Förnekar ångesten trots att den är lika stark som tidigare. Jag skadar mig inte men jag mår fortfarande inte bra.
 
"Oj, vilka sår du har fått på senaste tiden V. Jag får skuldkänslor för att jag inte har funnits."
Det är inte ditt ansvar att hjälpa mig. Det är inte heller någon annans ansvar. Allt ligger helt och hållet på mig. En person kan inte bli räddad om hon inte vill. 
Jag vill bli frisk men inte räddad. Jag vill inte stå i skuld. Och jag vill klara mig själv. Jag vill fixa det här själv.
 
 
"Ska jag prata med F?"
Nej. Låt mig och han vara. Det ar mitt eget fel att jag lät det hela gå så långt. 
"Men han skadade ju dig. Du har ju förfan märken."
Jag vet. Okej, jag vet. Men på något sätt får han sitt straff. Jag vill inte att någon utav mina vänner skadar honom. Speciellt inte du A.
Jag är glad att folk bryr sig. Att jag ändå har några på min sida efter alla mina år med den här sjukdomen. Men jag vill inte att mina vänner tar på sig skulden för något som dem inte hade kunnat ändra.

"Jag älskar dig V."

Anonym

Du har rätt, det största jobbet måste man göra själv. Men glöm inte bort hur viktigt det är att ha andra omkring sig, någon eller några att kunna falla tillbaka på de dagar som känns tyngre. Du är stark, och du är värd det bästa.

Svar: Kloka ord. Vänner är till för att stötta, självklart. Jag förlitar mig på att de finns och tar emot de dagarna jag faller.
Tack. Att höra att jag är stark värmer mitt hjärta. Men höra att jag är värd det bästa är fortfarande svårt att mata in. Det får ta ett tag.
Kram!
veronica alhall

2014-03-13 @ 23:17:29Polly

Du är en otroligt stark människa, men vissa saker tar en sig faktiskt inte igenom på egen hand. Att våga ta hjälp från andra är också en styrka. Kram<3

Svar: Men jag vill inte ta hjälp från andra. Där ligger isåfall problemet. Jag vill testa själv, jag vill testa gränserna. Se hur mycket jag klarar på egen hand.Alla pratar om hur stark jag är men jag ser och känner inte det själv. <3
veronica alhall

2014-03-14 @ 09:09:22
URL: http://bulldozer.blogg.se/Tomas Krüger

Ljug gärna inför din omgivning om att du mår bra.
Bara du samtidigt ljuger på samma sätt inför dig själv.
Går man runt med ett falskt leende på läpparna så bli man faktiskt gladare. Det funkar med fler saker än så. Vissla glatt, nynna eller vad som helst. Det finns det till och med forskningsstudier på detta.

Dagen till ära:
http://open.spotify.com/track/4UFb5t3CvBprPee5l8KXN3


Svar: Ljuga låter så hemskt. Att gå runt med ett leende funkar, det vet jag om. Jag vet även om att det tar mer energi ifrån en person ifall personen går runt och ser sur ut.
Tack för låten.
veronica alhall

2014-03-14 @ 11:23:12
URL: http://tomaskruger.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback