Vem skulle känna min ånger och sedan förlåta?

2014-03-12 ☼ 00:31:09
Samtidigt som jag har löften om att inte skada mig själv så är det svårt att låta bli den lilla burken med rakblad. Bara en armlängd ifrån mig finns dem. Jag kommer inte skada mig. Känns bara lite läskigt att inte ha en riktig plan B ifall ångesten slår till.
Har ett stort blåmärke på en privat ägodel. Den gör ont och helt ärligt såg jag inte det förens idag. Min bästavän fick reda på vad jag hade gjort och hon skrev att hon var lite arg och besviken p.g.a många olika orsaker. Men samtidigt så var hon glad för att jag inte hade skurit mig och för att det inte var en främling på krogen denna gång.
 
Just nu vill jag höra något peppande från vänner eller familj. Men eftersom dem inte riktigt vet hur jag mår så förstår de inte att jag behöver höra fina saker just i denna minut.
 
Okej, nu tror jag att det är mycket babbel. Texten flyter ihop på skärmen. Ögonen kollar i kors och jag skulle kunna somna sittandes här på datorstolen. Det vill vi undvika. 
Länkar en fin låt så att inlägget inte känns totalt värdelös. Förlåt för jättekonstiga meningar och nya rader hela tiden. Som sagt så flyter texten ihop. 
Godnatt.
 
)

tears & rain

skulle du kunna slänga rakbladen så att de inte fanns så nära till hands?
kram

Svar: Oj. Jo visst skulle jag kunna göra det..
veronica alhall

2014-03-12 @ 20:40:48
URL: http://trainoverwater.wordpress.comPolly

Håller med kommentaren ovan, släng rakbladen långt åt helvete. Bara gör det.
<3

Svar: Jag har slängt rakbladen, även fast det tog emot. Det är svårt. Men jag gjorde det <3
veronica alhall

2014-03-13 @ 12:54:33
URL: http://bulldozer.blogg.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback