En värld utan alla jävla krav

2014-05-10 ☼ 19:44:45
Söker farligheter. Söker saker som kan skada mig på olika sätt. Ett nytt sängsällskap fastän jag lovade mig själv att aldrig mer förnedra mig själv. Nya sår fastän jag lovade mig själv att vara ren. Och mitt på allt det här börjar jag röka på. Jag som är emot droger, vilka droger det än är. Satt där på balkongen och rökte, huvudet blev tyngre. När jag kom hem blev jag hög på imovane och tog en massa lergigan i hopp om att ruset skulle döda mig. 
Jag överlevde, när jag vaknade 12 mitt på dagen, levde jag. Med en torr hals, torra läppar och tablettsmak i halsen. Och ett överdrivet trött huvud.
 
Jag hatar mig själv. Jag hatar mig själv. Jag hatar mig själv. Jag hatar mig själv.
 
Har ni någonsin känt, ett steg längre men inga fler? Jag är så trött på livet. Varför kan jag inte bara få lämna den här smutsiga världen? Jag hör inte hemma här. Jag hör inte hemma bland ångestknull, rakblad och spyor i toaletten. Varför blir jag aldrig bättre?

 
 

Tomas Krüger

Vänner som knarkar och som dessutom får dig till att knarka är inga vänner, utan dåligt sällskap.

Nu tycker du säkert att jag inget vet om dina vänner, men jämför med en kille som oftast är snäll och gullig, utom när han slår sin flickvän. Är han en pojkvän, eller en jävla idiot? Jag håller på det senare, hur många blommor han än kommer dragandes med mellan smällarna.

Du blir inte bättre än du gör dig, och det vet du. Du skyller på världen? V som i Världen i så fall. För världen som du drömmer om, och världen som du skyller på är en och samma.

Sluta älta om mod och anledningar till att ta livet av dig själv. Älta fram lite mod till att misslyckas med något vettigt istället. Det finns en sorts sängkamrat som kallas för pojkvän. Pröva en sådan istället, även om du vet att du kommer tröttna på honom. Desto bättre rent av. Då behöver han behöver inte vara perfekt, vilket normala människor aldrig är eller behöver vara. Det samma gäller dig V.

Svar: Samtidigt som mina vänner kan verka dumma så är det ändå dem som stöttar mig mest här i världen efter pappa. Jag tog själv valet att röka. Och världen jag skyller på, jag kan egentligen menar mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag menar faktiskt. För någonstans förlorade jag mig själv. Och jag vet att egentligen är jag starkare och mer mogen än vad jag är just nu.
Jag saknar bara något. Och jag har inte riktigt listat ut vad ännu..

Tack för en liten kick i arslet. Det är något jag behöver. Människor som är uppriktiga och inte är rädda för att säga åt mig. Jag är så trött på människor som säger det jag vill höra.
veronica alhall

2014-05-11 @ 02:14:30
URL: http://tomaskruger.se/Uriel

:( <3

Svar: <3
veronica alhall

2014-05-11 @ 14:21:00
URL: http://uriel.webblogg.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback