Chasing cars.

2014-11-11 ☼ 22:37:06
 
Rädsla. Omänsklig. Ångest. Hopplöshet. Mardrömmar. Prestationsångest. Stress. Tvång. Mörka tankar. Självhat. Självmord.
 
Jag lever i en mörk värld samtidigt som jag gör mitt bästa för att hitta ett ljus. Men så fort jag hittar en ljuskälla släcks den ganska fort. Jag hinner inte ens nudda eller värma mig. Ångesten drar mig ifrån gång på gång. Jag hatar, mest mig själv men även andra. Familjen och vännerna. Jag drar mig undan, är inlåst inne i badrummet större tiden av dagarna. Skruvar duschen på högsta styrka, låtsas att jag duschar. Men dem borde förstå snart att det inte är normalt. 
Tidigare har rakbladen varit ett föremål, ett hjälpande föremål. Nu är rakbladen vackra och fina. Jag tycker om känslan att alltid trycka hårdare för varje dag. Jag känner en makt, att kunna kontrollera hur djupt jag ska skära utan att sy eller dö. Fast skulle inte ha något emot att tappa kontrollen. 
Så säg inte att alla kan bli friska. Vissa är hopplösa och sitter fast i den här skiten tills dem lyckas ta livet av sig. Jag är en av dem. En av dem som egentligen inte vill ha någon hjälp. Jag ser ändå ingen framtid. Jag kan inte se mig själv om 10 år och det är så illa att jag inte ens ser mig själv om ett år. Jag ger mitt psyke tills julafton. Sen ger jag upp. För jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte.
 

Uriel

Känner exakt så. Alla ba "det blir bättre" men jag kan inte ens föreställa mig det. Det blir ju bara sämre. Jag VILL fan inte ens klara skolan eller nåt längre, jag vill inte se nån framtid.

Svar: PRECIS så där känner jag. Någonstans inom mig vill jag inte ens. För jag är så jäkla trött på att så fort det ljusnar så ramlar man tillbaka i samma gamla vanor. Jag kommer aldrig härifrån. Känns som att stå i gyttja och jag sjunker. Jag vill bara bli fri. Slippa den här världen.
veronica alhall

2014-11-12 @ 15:50:35
URL: http://uriel.webblogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback