It's a worhtless thought.

2014-11-21 ☼ 20:27:04
 
Han säger något och upprepar sig. "Vadå?". Han säger igen: "Du förtjänar mer". Jag kollar upp på honom, mina tomma ögon möter hans. Hans varma ögon som är fyllda av hopp och liv. Jag tänker att nej, det är fan du som är värd mer än mig och mitt mående. Men jag tar hans hand, låter den få hamna på min rygg och han tar tag i mig. Trycker mig närmare. Hans hårda kramar är det bästa som finns, det som får mig att känna lite hopp och värme här i samhället. 
Jag älskar att kolla på allt som han gör. Hur han drar handen genom håret och skägget, hur han snarkar, hur bröstet trycks in och ut när han andas. hur han för gaffeln mot munnen, hur han tar en sipp från glaset fylld med mjölk eller juice, hur han går och hur han blåser in röken i lungorna. 
Han säger något fånigt och jag kommer på mig själv att jag ler. Försiktigt puttar jag bort en hårslinga som har hamnat fel och sparkar lite på marken. Han tänder en cigarett och frågar om jag vill ha. Jag skakar på huvudet, jag vill ägna den här stunden åt att kolla på honom. Men efter några bloss bestämmer jag mig för att tända en själv. Han lånar sin tändare. 

Men i slutet vill jag inte tömma hans ögon så som jag tömde mina ögon.
 

Polly

Väldigt fint skrivet.

2014-11-22 @ 00:39:57
URL: http://bulldozer.blogg.se/missnot.blogg.se

Åhh släpp inte taget om honom i rädsla att förstöra honom.
Jag kanske ska kalla mig lycklig, jag bor med min sambo nu, och har varit tillsammans i 7 (delvis långa och svåra) år.
Jag har gjort misstaget att låsa ut honom, totalt isolera honom från min inre värd i rädsla att förstöra honom (och oss). Det är påväg att slå tillbaka nu dessvärre.
våga luta dig lite mot hans axel, våga le, våga känna värmen i en kram.
du ÄR värd det!

Svar: Men kärleken är ändå obesvarad. Han finns, jag finns men vi finns inte. Jag vill känna all värme från honom men det slutar med katastrof.Men tack ändå. <3
veronica alhall

2014-11-27 @ 15:16:12
URL: http://missnot.blogg.se/
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback