Vilka är ni egentligen?

2014-11-12 ☼ 19:21:35
 
Skitmånga bloggläsare, men får typ max en-två kommentarer på inläggen. Vilka är ni? Lider ni också av psykiska åkommor? Vill veta mer om er. Vet typ vilka fem av mina bloggläsare är. Berätta om er.
 
Annars då? Tog mig i arslet och skickade in en skoluppgift. Ligger så jäkla mycket efter för det är svårt att fokusera sig. Dessutom känns det onödigt att plugga om jag ändå inte lever liksom. Säger inte att jag kommer ta livet av mig men det lockar ganska mycket och skulle inte direkt bli ledsen ifall någon sköt mig och avslutade allting. Känns bara som att jag inte kommer leva efter julafton. Typ en månad kvar. Dags att göra saker från sin bucketlist kanske?

Linda

Hittade din blogg i förra veckan så har inte hängt här så länge, har dock läst igenom det mesta nu och måste säga att du är otroligt bra på att sätta ord på saker, kände igen mig i så mycket av det du skrev.

Blev våldtagen då jag var femton av ett gäng killar på en fest, vågade inte berätta för mina föräldrar, ville inte göra dem ledsna och besvikna. Var megakaos tiden efter, hade massa destruktiv sex, sålde mig och eldade upp pengarna i skogen. Träffade en annan kille som jag var tillsammans med i tre år, asbra kille men jag var ju totalkaos och skadade mig själv med honom typ. När jag var nitton blev jag våldtagen av min bästa kompis sedan flera år tillbaka då jag däckade på krogen och han tog med mig hem. Tidigare den kvällen träffade jag en kille för första gången. En månad senare var jag totalkaos och den där killen som jag träffade den kvällen hörde av sig på facebook. Vi började träffas och jag berättade ALLT typ direkt. Så han höll om mig, lät mig bara vara och ta den tid jag behöver. Nu har vi varit tillsammans i över tre år, bor tillsammans i en ny stad. Jag är fortfarande kaos till och från men jag fungerar oftast någorlunda okej i alla fall. Har inga psykiska åkommor på papperet för tillfället men har inte en helt fungerande relation med mat, har problem med ångest till och från och har en inte helt sund relation till sex än. Har fortfarande tillfällen då jag vill skada mig men har inte gjort något på ganska länge nu.

Hoppas verkligen att du också kan få må bättre snart. Med tanke på allt du gått igenom så förtjänar du om någon det.

Svar: Hej, en väldigt jobbig historia att läsa igenom och fick hålla mig från tårar redan vid "blev våldtagen då jag var femton". Känns skönt att du har hittat en kille som du känner dig någorlunda trygg med och som kan hantera din historia. För den är svår att hantera i sanningens ögonblick. Och jag hoppas att du mår ännu bättre snart. Finns alltid ett mejl ifrån ifall att det krisar. Kram
veronica alhall

2014-11-12 @ 20:17:26Agnes

Agnes heter jag, lever ett trasigt liv med diagnoser och behandlingar. Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat tror jag. Känner igen mig i mycket av det du skriver och även om jag inte skulle önska att någon ska behöva känna så, så kan det vara lite betryggande att veta att en inte är ensam. Hoppas verkligen att du får må bättre snart!

Svar: Hej, tycker jag känner igen ditt namn!Och det är betryggande att någon känner sig igen i det jag skriver. Kram. Hoppas du mår bra!
veronica alhall

2014-11-12 @ 21:26:16
URL: http://Agnesliinnea.blogg.seUriel

Har följt din blogg ganska länge. Vill vara så anonym jag kan men är en halvtrasig tjej från mellansverige. Har blivit utsatt för våld i många former, först av min första pojkvän när jag var 15, och sen under 4 års tid av mitt senaste ex. Just nu försöker jag överleva rättegången och PTSDn samtidigt som jag försöker mota bort ätstörningarna som följt mig i 10 år samt den nya fysiska mysteriesjukdomen som drabbade mig i somras :( försöker hålla huvudet över ytan bara. Har varit diagnostiserad med depression, anorexia, PTSD, panikångest och social fobi, men det var ett antal år sen. Har inte fått nån hjälp eller ny diagnos sedan dess.

Svar: Hej, du är en av dem människorna som jag vet läser bloggen! Kram
veronica alhall

2014-11-13 @ 16:19:49
URL: http://uriel.webblogg.seBella

Du vet vem jag är va? <3

Svar: Ja <3
veronica alhall

2014-11-19 @ 21:19:22
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback