Uppdatering

2014-10-29 ☼ 16:08:30
A spenderade fredagen och fredagsnatten hos mig. Tiden bestod av alkohol, röka, kolla Vikings och knulla. Väldigt mycket av det sistnämnda. Till slut var vi båda så slutkörda att vi inte pallade något mer. Men det var en mysig natt. Jag kände mig så varm och faktiskt älskad. Kanske inte älskad som kom-så-gifter-vi-oss, men älskad som bästavän. Och det känns skönt att det inte är awkward mellan oss två utan att vi fungerar som tidigare. Nu har tiden inte gått så långt men jag tror faktiskt att det här kan fungera. Att ha sex och inget mer. 

 
Förövrigt är jag inne i en djup depression. Skadade mig själv i förregår, hela låret består av skärsår nu och jag känner mig så jävla patetisk. Mest för att jag hade lovat dyrt och heligt att aldrig mer röra rakbladen. På jobbet måste jag byta om inne på toaletten för att folk inte ska se mitt lår. Men det smärtar när något kommer åt låret och jag får skylla mig själv.
Har ringt vuxenpsyk och har en telefontid imorgonbitti vilket känns bättre. Jag klarar inte detta på egen hand längre. Måste ha hjälp. 

mobilblogg

2014-10-07 ☼ 23:54:12
Sitter och kedjeröker medans tankarna virvlar runt i skallen. Ångesten är en riktig pina och trycker upp i halsen. Vill helst bara spy, spy upp ångest. Vet inte om det ens är möjligt. 
Jag känner mig så vilse bara. Som ett rådjur mitt på motorvägen. Vilse och rädd. Inte rädd för att bli påkörd kanske, mer rädd för att bli överkörd. Överkörd av mina egna känslor och krav. Tappar mig själv mer och mer. Isolerar mig från världen och enda gången jag går utanför dörren är för att jobba. Vilket i sig är bra men jobbigt. 

Nej. Nu ska jag fortsätta läsa min Stephen King bok och försvinna igen. På återseende.

När alkoholen tar över.

2014-10-05 ☼ 20:00:18
A hör av sig och frågar om jag ska med ut och dricka. Det blir han, jag och Ante. Så vi drar ut till en lokal bar, sitter och slänger i oss några öl och efter en timme ringer Göran och frågar vad vi gör. Göran bestämmer sig för att komma med hennes kille och killens kompis. Så vi sitter där och super tillsammans och jag märker på långa vägar att jag har druckit för mycket. Men det stoppar mig inte utan så fort jag har druckit upp beställer jag nytt. På baren sker en liten incident och det slutar med bråk och vi måste avlägsna oss från platsen.
Efter ett tag bestämmer vi oss för att röra oss till en skola i närheten, där A får hålla mig hela vägen. Det slutar med att jag och A tar på varandra i fyllan tills Göran stoppar oss. 
Så vi kommer till skolan, jag mår bajs och behöver spy. A sitter och håller upp mitt hår medans dem försöker få igång en eld. Reff (kompisen till Görans kille) tycker det är en bra idé att kissa på elden så vi avlägsnar oss för att åka hem. Medans vi väntar på bussen ligger jag på marken och sover. Under tiden jag sov skedde något bråk. Tydligen hade några killar börja bråka med Reff och han blev galen och började kaxa tillbaka. Efter typ några minuter kommer ett helt gäng med killar som letar efter Reff. Reff hade redan försvunnit och dem börjar skrika på Görans kille. Han skriker tillbaka och jagar upp dem till tågstationen. Ungefär här vaknar jag av att Göran bölar, A och Ante ska gå upp för att hjälpa Görans kille och Reff. Efter bara någon minut kommer polisen och vi får ge signalament på killarna (eller mest Göran för jag har fan ingen aning vad fan som skedde). 
Kommer hem och vill dricka lite vin, slår ner glaset så det går sönder. Lägger mig i sängen och gråter. Vaknar en timme senare av att jag behöver spy. Somnar om, vaknar igen och spyr. Klockan nio väckte pappa mig för att vi skulle iväg. Tio över nio spyr jag och ungefär allt jag har gjort idag är att vila.