När alkoholen tar över.

2014-10-05 ☼ 20:00:18
A hör av sig och frågar om jag ska med ut och dricka. Det blir han, jag och Ante. Så vi drar ut till en lokal bar, sitter och slänger i oss några öl och efter en timme ringer Göran och frågar vad vi gör. Göran bestämmer sig för att komma med hennes kille och killens kompis. Så vi sitter där och super tillsammans och jag märker på långa vägar att jag har druckit för mycket. Men det stoppar mig inte utan så fort jag har druckit upp beställer jag nytt. På baren sker en liten incident och det slutar med bråk och vi måste avlägsna oss från platsen.
Efter ett tag bestämmer vi oss för att röra oss till en skola i närheten, där A får hålla mig hela vägen. Det slutar med att jag och A tar på varandra i fyllan tills Göran stoppar oss. 
Så vi kommer till skolan, jag mår bajs och behöver spy. A sitter och håller upp mitt hår medans dem försöker få igång en eld. Reff (kompisen till Görans kille) tycker det är en bra idé att kissa på elden så vi avlägsnar oss för att åka hem. Medans vi väntar på bussen ligger jag på marken och sover. Under tiden jag sov skedde något bråk. Tydligen hade några killar börja bråka med Reff och han blev galen och började kaxa tillbaka. Efter typ några minuter kommer ett helt gäng med killar som letar efter Reff. Reff hade redan försvunnit och dem börjar skrika på Görans kille. Han skriker tillbaka och jagar upp dem till tågstationen. Ungefär här vaknar jag av att Göran bölar, A och Ante ska gå upp för att hjälpa Görans kille och Reff. Efter bara någon minut kommer polisen och vi får ge signalament på killarna (eller mest Göran för jag har fan ingen aning vad fan som skedde). 
Kommer hem och vill dricka lite vin, slår ner glaset så det går sönder. Lägger mig i sängen och gråter. Vaknar en timme senare av att jag behöver spy. Somnar om, vaknar igen och spyr. Klockan nio väckte pappa mig för att vi skulle iväg. Tio över nio spyr jag och ungefär allt jag har gjort idag är att vila.
 
 

Elly

V... Min fina, fina V. Jag saknar dig. Och jag vill inte låta elak nu, men - bli inte som din pappa, bli inte som jag. Du är alldeles för klok för det.

Svar: Åh min fina Elly. Du kan intill säga vad som helst utan att jag tar illa upp. Jag försöker göra avstånd från alkoholen just nu. Woho!
veronica alhall

2014-10-07 @ 17:09:53
URL: http://sedatives.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback