Uppdatering

2014-10-29 ☼ 16:08:30
A spenderade fredagen och fredagsnatten hos mig. Tiden bestod av alkohol, röka, kolla Vikings och knulla. Väldigt mycket av det sistnämnda. Till slut var vi båda så slutkörda att vi inte pallade något mer. Men det var en mysig natt. Jag kände mig så varm och faktiskt älskad. Kanske inte älskad som kom-så-gifter-vi-oss, men älskad som bästavän. Och det känns skönt att det inte är awkward mellan oss två utan att vi fungerar som tidigare. Nu har tiden inte gått så långt men jag tror faktiskt att det här kan fungera. Att ha sex och inget mer. 

 
Förövrigt är jag inne i en djup depression. Skadade mig själv i förregår, hela låret består av skärsår nu och jag känner mig så jävla patetisk. Mest för att jag hade lovat dyrt och heligt att aldrig mer röra rakbladen. På jobbet måste jag byta om inne på toaletten för att folk inte ska se mitt lår. Men det smärtar när något kommer åt låret och jag får skylla mig själv.
Har ringt vuxenpsyk och har en telefontid imorgonbitti vilket känns bättre. Jag klarar inte detta på egen hand längre. Måste ha hjälp. 

Uriel

Mår också rätt pissigt just nu, men har ändå min pojk som får mig må lite bättre. Kram <3

Svar: skönt att höra att han får dig på bättre humör. Kram <3
veronica alhall

2014-10-29 @ 16:44:08
URL: http://uriel.webblogg.seKarin

Vad skönt att han får dig att känna dig älskad och det är okej att falla tillbaka eftersom det är en del av recoveryn. Vad jobbar du som? Kram

Svar: Jobbar på ett äldreboende, kram!
veronica alhall

2014-11-01 @ 23:08:35
URL: http://forevermore.blogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback