handleder.blogg.se

2014-09-29 ☼ 10:41:10
Idag ska jag träffa fina handleder. Vi har inte träffats på ett år vilket ska bli kul att se henne igen. Snacka skit och lämna mitt rum som jag har isolerat mig i. Det är en jättefin tjej och ni som inte läser hennes blogg rekommenderar jag att ni gör det. Hon bloggar om sin vardag och hur hon överlever sina dagar. Jätteintressant. Lämna gärna en kommentar också.
 

Uppdatering om Göran: Hon har svarat på smset. Hon skrev att det är tråkigt men det fixar sig. Typiskt henne men det får mig att inse att vi endast är sommarvänner. Som en sommarflört på ett kollo. Och jag är den parten som bara vill ha mer och hon är den parten som har en pojkvän utanför kollot och därför inte har någon användning av mig. 
Något som gör mig ännu mer irriterad, min bästavän Örebro tycker inte om Göran och vår relation. Och Göran tycker inte om Örebro. Men dem två kan träffas och ha kul medans Göran aldrig har "tid" för mig. Intressant hur världen fungerar. Jag är inte svartsjuk på dem men det är just hur dem två sitter och snackar skit om varandra till mig och sedan träffas dem i smyg som är lite jobbigt. Eller okej, jag är svartsjuk. En svartsjuk vän som sitter mellan två lögnare.


göran - cloe forever - MVH göran

2014-09-27 ☼ 20:00:00
Ibland önskar jag att Göran skulle vara en annan person. Ta mig inte fel, jag älskar henne och vi delar underbara minnen och historier tillsammans. Men då och då kan jag inte låta bli att tänka på hur hon behandlar mig. Att hon alltid letar fel i  det jag gör, skuller all världens problem på mig och tynger mina axlar. Mina andra vänner har varnat mig och sagt att om Göran sviker och lämnar mig kommer dem inte trösta mig. Mest för att Göran har gjort så tidigare och det börjar bli jobbigt för dem att trösta om samma sak om och om igen.

 
Jag märke på Göran att hon försöker hitta på olika sätt att såra mig. Genom att skriva konstiga och absurda sms, lägga upp bilder på folk för att reta mig och helt plötsligt sluta svara på sms. 
"Helt ärligt tror jag inte att jag pallar det här."
"Vadå?"
"Att vi glider ifrån varandra".
Jag väntar fortfarande på ett svar. En del av mig vill tjata på henne och den andra delen vill inte sjunka så lågt att jag visar mig underlägsen. Jag står utan en aning om vad fan jag ska göra. Ska jag kämpa hårdare eller ska jag bara låta att rinna ur sanden? Om jag frågar mina vänner säger dem såklart att jag ska dumpa henne. Men det känns så fel att dumpa en vänskap som jag har delat med henne i flera år, speciellt när det har varit en sådan intensiv sommar mellan oss. Röka på, dricka oss fulla så vi spyr och glömmer bort vilka vi är, bli uppraggade på krogen av främmande människor och sena nattpromenader. 

Politik

2014-09-15 ☼ 19:51:20
Ojoj vilka problem Stefan Löfven sitter med just nu och jag kan verkligen bara sitta här och le. När Alliansen slogs ner från regeringen och både Reinfeldt och Borg avgick från Moderaterna blev det ett stort bakslag för dem blåa. Men att se S ha sådana problem att få stöd från både C och FP utan framgång blir jag ändå lite glad. S har verkligen ingen chans och det ska bli intressant att se hur Löfven ska lösa problemen med V och samtidigt komma fram med en budgetplan.
 
Plåster på såren.

A och C hemliga samtal.

2014-09-14 ☼ 13:44:03

Tydlligen har A och min bästavän från Örebro haft ett samtal om mig och mitt "beteende". Dem tycker att det har gått för långt med min relation till alkohol. Samtidigt har A sagt till henne att han "förstår" mitt beteende. Vänta, vadå förstår? Det finns inget att förstå. Jag dricker när jag vill och jag har fortfarande kontrollen att lägga av med alkoholen när jag vill. Att jag är full på mina lediga dagar är inget hinder för någon. 
"Hur går det i skolan V?"
"Vadåra?"
"A berättade att du inte har gjort några uppgifter. Vi har pratat om att du dricker för mycket."
"Men vadå? Jag var ju förfan nykter i torsdags"
"Det handlar inte om att du inte dricker varje dag längre. Det handlar om att du dricker och när du väl dricker så kan du inte stoppa dig. Om inte du har slutat med alkoholen kommer A över till dig och bankar vett i dig."
Jag är lite trött på allas försök att spela min mamma. Jag sköter mig själv, jag är 20 år och jag klarar mig själv. Ge mig en chans att stå på egna fötter då och då. 
 

Flera år efter.

2014-09-09 ☼ 21:50:43
Är det inte konstigt? Att trots än det var flera år sedan våldtäkten skedde så är minnesbilderna lika starka som om det skulle ske i just denna skrivande stund. Efter flera år känner jag fortfarande hans händer över hela min kropp och jag är fortfarande psykiskt sjuk. En natt, det var allt som behövdes. Allt som behövdes för att förstöra en flickas liv och hennes familjs liv. Och han sitter där i sin del av stan och lever livet medans jag sitter mer ärr i kroppen och bestående minnesbilder i huvudet.
Jag känner mig så ynklig. Så liten och så jävla dum. Hur fan kunde jag vara så dum? Varför gjorde jag inte mer? Varför anmälde jag inte så fort jag kom hem? Varför drog jag tillbaka min anmälan? Alltså fyfan för mig själv. Hatar mig själv och min äckliga kropp. Jag kan inte förstå, hur män kan falla för någon som mig? Jag, 20 år och psykiskt störd. Jag har en ärrig kropp och drömmer mardrömmar. Hur fan kan jag bli speciell?

 
Jag vill ha en kram. Men istället sitter jag här med mitt femte vinglas.

Visste ni?

2014-09-09 ☼ 20:12:00
▲ Jag brukade skrubba mina väggar i mitt gamla rum eftersom det kändes som smutsen tryckte väggarna närmare mig och jag var rädd för att bli inklämd.
▲ Jag har brännmärken på mina bröst.
▲ När jag var tillsammans med Mr X var jag bästavän med hans lillasyster som gick i samma klass som mig. När förhållandet tog slut lämnade hon mig också.
▲ Egentligen tycker jag att jag är dum i huvudet. Mina vänner däremot säger jämt att jag är smart men det är sådant som vänner säger.
 När jag var yngre var det nära att jag fick diagnosen OCD. 
▲ Jag har nervryckningar, vilket innebär att mina händer skakar ganska mycket och det är jämt folk som kommenterar det.
▲ Mr X och jag hade stora fighter hela tiden. Ibland kunde vi börja skrika på varandra utan anledning och oftast kastade vi båda föremål vi hade i närheten av oss.
▲ På lördagen hade jag sex med en i mina ögon: en främling. Nu i efterhand fick jag reda på att han har en flickvän.
▲ På måndagen hade jag sex med A. 
▲ Och nu är mensen försenad.
▲ Jag är kortast i min familj och bland mina vänner. Det får jag höra ganska ofta.

 


When you're standing on the edge of nowhere, there's only one way up

2014-09-09 ☼ 18:05:00
Medan han ligger och håller om mig får jag en varm känsla. Det är första gången jag har sex med en person utan att drabbas av ångest och smuts. Det är första gången jag kan le efter ett intimt umgänge. På något sätt känner jag mig lycklig och älskad.
"Har du tänkt på det här tidigare?" Han smeker mitt hår. 
"Tänkt på vadå?" 
"Att ha sex. Vi två. Har du tänkt tanke på att ha sex med mig tidigare?"
"Ja. Ja, det har jag nog gjort.."
"Jag med. Det har väll ofta ploppat upp i huvudet. Vi har ju varit vänner så länge."
"Från och med då jag gick i 7:an. Det är ju några år."
Jag är 20 år och har precis haft sex med min bästavän. Och för första gången under alla dessa år känns det som att världen ler tillbaka. Jag lever i en annan värld i en vecka. Sedan skrattar världen åt mig och läkaren ger oss beskedet att farmor inte svarar på behandlingen. Och om hon inte svarar på den nya behandlingen blir det palliativ vård istället. 

 

Pappa börjar dricka, kallar mig för alkoholist för att jag dricker på vardagarna. Sitter på balkongen och kedjeröker med ett glas vin. På en dag får jag i mig en flaska vin. Och jag vet att det inte är bra. Och jag vet att alkoholism går i släkten. Men jag behöver det här.

Jag har flera bekännelser att erkänna. Min tro försvann under den tiden jag var på botten. Visst har jag alltid tröstat mig med att tron kommer tillbaka men på något sätt har det varit extra mörkt utan tron. 
Min syster och min bror har skrikit på mig och hotat. A har bett mig att ta det lugnt och att han kommer i helgen för att få mig på bättre tankar. Kanske vore världen gladare om jag gick iväg?

Im such a fool.

2014-09-06 ☼ 21:02:37
Har så mycket runt mig i denna stund och därför har bloggen blivit ganska stel och tom. Är inne i min jobbiga period och att farmor fortfarande ligger på sjukhus är otroligt tungt. Samtidigt har det blivit stelt mellan mig och A och jag vet inte riktigt om jag ska ångra sexet. 

Jag återkommer när jag finner orden.