göran - cloe forever - MVH göran

2014-09-27 ☼ 20:00:00
Ibland önskar jag att Göran skulle vara en annan person. Ta mig inte fel, jag älskar henne och vi delar underbara minnen och historier tillsammans. Men då och då kan jag inte låta bli att tänka på hur hon behandlar mig. Att hon alltid letar fel i  det jag gör, skuller all världens problem på mig och tynger mina axlar. Mina andra vänner har varnat mig och sagt att om Göran sviker och lämnar mig kommer dem inte trösta mig. Mest för att Göran har gjort så tidigare och det börjar bli jobbigt för dem att trösta om samma sak om och om igen.

 
Jag märke på Göran att hon försöker hitta på olika sätt att såra mig. Genom att skriva konstiga och absurda sms, lägga upp bilder på folk för att reta mig och helt plötsligt sluta svara på sms. 
"Helt ärligt tror jag inte att jag pallar det här."
"Vadå?"
"Att vi glider ifrån varandra".
Jag väntar fortfarande på ett svar. En del av mig vill tjata på henne och den andra delen vill inte sjunka så lågt att jag visar mig underlägsen. Jag står utan en aning om vad fan jag ska göra. Ska jag kämpa hårdare eller ska jag bara låta att rinna ur sanden? Om jag frågar mina vänner säger dem såklart att jag ska dumpa henne. Men det känns så fel att dumpa en vänskap som jag har delat med henne i flera år, speciellt när det har varit en sådan intensiv sommar mellan oss. Röka på, dricka oss fulla så vi spyr och glömmer bort vilka vi är, bli uppraggade på krogen av främmande människor och sena nattpromenader. 

Uriel

Åh, jag vet hur det är. Den enda vän jag har är min syster, och hon är likadan. När det passar henne är hon schysst, sen kan hon vara hur dryg och kall som helst när jag gör nåt "fel" enligt henne, ibland är det tystnad i månader från hennes sida tills jag ber om ursäkt. Är dubbelt så svårt att bryta då eftersom hon inte bara är min enda vän, hon är min syster också :/

Svar: Då är det jobbigare, att bryta en kontakt med sin syster. Jag har en jämngammal syster och vi har haft samma problem tidigare. Förhoppningsvis blir det bättre för dig, som det blev för mig. Håller tummarna! <3
veronica alhall

2014-09-28 @ 15:04:09
URL: http://uriel.webblogg.se
Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback