handleder.blogg.se

2014-09-29 ☼ 10:41:10
Idag ska jag träffa fina handleder. Vi har inte träffats på ett år vilket ska bli kul att se henne igen. Snacka skit och lämna mitt rum som jag har isolerat mig i. Det är en jättefin tjej och ni som inte läser hennes blogg rekommenderar jag att ni gör det. Hon bloggar om sin vardag och hur hon överlever sina dagar. Jätteintressant. Lämna gärna en kommentar också.
 

Uppdatering om Göran: Hon har svarat på smset. Hon skrev att det är tråkigt men det fixar sig. Typiskt henne men det får mig att inse att vi endast är sommarvänner. Som en sommarflört på ett kollo. Och jag är den parten som bara vill ha mer och hon är den parten som har en pojkvän utanför kollot och därför inte har någon användning av mig. 
Något som gör mig ännu mer irriterad, min bästavän Örebro tycker inte om Göran och vår relation. Och Göran tycker inte om Örebro. Men dem två kan träffas och ha kul medans Göran aldrig har "tid" för mig. Intressant hur världen fungerar. Jag är inte svartsjuk på dem men det är just hur dem två sitter och snackar skit om varandra till mig och sedan träffas dem i smyg som är lite jobbigt. Eller okej, jag är svartsjuk. En svartsjuk vän som sitter mellan två lögnare.



Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback