Psykfrågor - igen.

2015-07-07 ☼ 19:09:45
Har du kontakt med en psykolog/läkare?
Går till min psykolog en gång i veckan och träffar min beroendeläkare en gång varje månad. Annars är det provtagningar varannan månad. 
 
Äter du några mediciner?
Äter Antabus 400mgx200mg, 6 st Campral/dag, Propavan, Fluoxetin. 
 
Självskadar du dig?
Inte alls lika mycket som förr, nu händer det att jag får återfall då och då. 
 
Hur är dina sömnrutiner?
Jag har väldigt svårt att slappna av på kvällarna och brukar inte somna innan klockan 01. Under natten vaknar jag flera gånger. Totalt brukar jag få 4-5 timmars sömn med en väldans massa avbrott under natten. 

Har du några matproblem?
Nja, är väldigt kräsen, men jag äter iallafall. 

Relationer, hur funkar dem?
Bajs :) 

Favoritlåt när du är nedstämd?
Åh, stannar nog med Blue and Alone av Weeping Willows. 

Favoritlåt när du är glad? 
Anastasia av Slash. 

Senaste gången du grät?
För två timmar sedan. 

Uppdatering 20150707

2015-07-07 ☼ 19:01:14
Hej, jag lever. I ett jobbigt och ensamt läge så lever jag ännu. Förlåt för er som jag har oroat, har bara varit så upptagen och lagt bloggandet åt sidan en stund. Men nu är jag tillbaka.
Senaste gången ni fick läsa om mitt liv var den 31/3-15. Det har gått 4 månader där emellan och som ni förstår har det hänt väldigt mycket.
Har förlorat en nära vän som omkom i en bilolycka, så gick på min första begravning. Till en vän som är yngre än mig. Det var en helt sjuk känsla. Så overkligt men så väldigt fint. Fick också veta att min farbror har hudcancer och jag var tvungen att avliva min trogna och vackra hund Ludde som har funnits i mitt liv i 16 år. Farmor har blivit sämre och det är jobbigt att se henne så svag och deprimerad. Gått upp 100% på jobbet medans kroppen har gått ner väldigt mycket i vikt. Har haft lite olika incidenter med alkoholen sen sist också. 2 gånger har jag hamnat på sjukhuset p.g.a alkoholintox sedan mars. Sist jag drack var i lördags vilket resulterade till att mina två bästavänner Göran och C har skrivit till varandra att jag behöver riktig hjälp och dem har tagit avstånd från mig nu. C skrev till och med till mig att jag bara vill "knulla allt och alla", men det är tydligen okej att säga. För fy skam om du dricker dig full men det är helt okej att skriva kränkande meningar till sin bästavän. 
Självskadandet? Ja, det finns fortfarande här, fick tillbringa en hel dag på psykiatrin för en månad sedan. 
 
 
Jag är snart 21, men det känns som att jag beter mig som en 14åring. Jag känner mig inte vuxen någonstans.