Uppdatering 20150707

2015-07-07 ☼ 19:01:14
Hej, jag lever. I ett jobbigt och ensamt läge så lever jag ännu. Förlåt för er som jag har oroat, har bara varit så upptagen och lagt bloggandet åt sidan en stund. Men nu är jag tillbaka.
Senaste gången ni fick läsa om mitt liv var den 31/3-15. Det har gått 4 månader där emellan och som ni förstår har det hänt väldigt mycket.
Har förlorat en nära vän som omkom i en bilolycka, så gick på min första begravning. Till en vän som är yngre än mig. Det var en helt sjuk känsla. Så overkligt men så väldigt fint. Fick också veta att min farbror har hudcancer och jag var tvungen att avliva min trogna och vackra hund Ludde som har funnits i mitt liv i 16 år. Farmor har blivit sämre och det är jobbigt att se henne så svag och deprimerad. Gått upp 100% på jobbet medans kroppen har gått ner väldigt mycket i vikt. Har haft lite olika incidenter med alkoholen sen sist också. 2 gånger har jag hamnat på sjukhuset p.g.a alkoholintox sedan mars. Sist jag drack var i lördags vilket resulterade till att mina två bästavänner Göran och C har skrivit till varandra att jag behöver riktig hjälp och dem har tagit avstånd från mig nu. C skrev till och med till mig att jag bara vill "knulla allt och alla", men det är tydligen okej att säga. För fy skam om du dricker dig full men det är helt okej att skriva kränkande meningar till sin bästavän. 
Självskadandet? Ja, det finns fortfarande här, fick tillbringa en hel dag på psykiatrin för en månad sedan. 
 
 
Jag är snart 21, men det känns som att jag beter mig som en 14åring. Jag känner mig inte vuxen någonstans. 


Lämna en åsikt/feedback/konstruktiv kritik/whatevah:

Tilltalsnamn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback